Δυστυχώς η μεικτή νέων (Κ 16) της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ παίζοντας σήμερα στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας στην Αθήνα με αντίπαλο την αντίστοιχη της Μεσσηνίας γνώρισε την ήττα με 2-1 και αποχαιρέτησε πρόωρα το πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.
Λένε ότι εκ του αποτελέσματος κρίνεται το …γινόμενο. Θα συμφωνήσω απόλυτα.

Τι κι`αν η Εύβοια ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και που σαφώς αδικείται από το τελικό αποτελέσματα.

Τι κι αν οι Μεσσήνιοι είχαν το, σε τρεις τελικές στην εστία του τερματοφύλακα της Εύβοιας Μίχου δυο γκολ .

Τι κι αν ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος .

Με όλα αυτά και άλλα τόσα δεν αλλάζει τίποτα και το μόνο που μένει να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο στα νεαρά παιδιά της Μεσσηνίας γιατί παίζοντας όπως έπαιξαν (το …γινόμενο δεν είπα ότι δικαιώνει) κατάφεραν να κερδίσουν και να είναι αυτοί που θα συνεχίσουν. Καλή πορεία παιδιά και από δω και πέρα..

Στα δικά μας παιδιά “ψιλά το κεφάλι“.

Μια ήττα δεν φέρνει την καταστροφή αλλά και η νίκη εάν ερχόταν δεν θα σήμαινε ότι κατακτήθηκε κόσμος.

Μπράβο σας που φτάσατε έως εδώ και μπράβο και στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ που έχει υποβληθεί και φέτος σε πολλές οικονομικές θυσίες καθώς στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια και των δυο ομάδων(Κ 14& Κ16) για να φέρει μέχρι εδώ την πορεία των μεικτών.
Απλά “ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ“

Εύβοια Κ16(Μ.Μαυρος):  Μίχος, Μήτρου, Πόγκας (67′ Βαγγελή), Πασσάς, Ρουμελιώτης, Δέδες (67′ Αλαφάκης), Ποδαράς, Μεταξάς (75′ Κροκόδειλος), Μακρής, Τζαφέρης (49′ Σταμούλος).

Μεσσηνία Κ16(Ηλ.Μαστορέας): Λάππας, Σκοπέτος, Οικονομέας, Καλύβας, Στυλιανόπουλος, Ακριστινέι, Θεοδωρόπουλος, Κοσμόπουλος, Ρουμελιώτης, Κωστέας, Καρέας.

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα των Μικτών Ευβοιας Κ16- Μεσσηνίας Κ16

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ