Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα αθλητικό, εγκάρδιο και φιλικό, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Εύβοια.

Τα περισσότερα σωματεία ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και έδωσαν το παρόν, υπήρχαν όμως και δικαιολογημένες απουσίες, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Στη Βόρεια Εύβοια η Ένωση εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ Γιάννη Ρέτσα, τον Γεν. Γραμματέα κ. Γιώργο Πίσχινα, τον Ταμία κ. Γιάννη Λάμπρου και τους Βορειοευβοιώτες
παράγοντες κ.κ. Γιώργο Αλαφάκη, Άγγελο Μισιρλή, Λευτέρη Κατσαντώνη και Δημήτρη Πανταζή.

Στην Κεντρική Εύβοια από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Ρέτσα, τον Γεν. Γραμματέα κ. Γεώργιο Πίσχινα, τον Ταμία κ. Γιάννη Λάμπρου, τα μέλη Αλαφάκη Γεώργιο, Καλυβίτη Κυριάκο και την υπάλληλο Κοκκίνου Αγγελική.

Στη Νότια Εύβοια από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Ρέτσα, τον Γεν. Γραμματέα κ. Γιώργο Πίσχινα, τον Ταμία κ. Γιάννη Λάμπρου και τον νοτιοευβοιώτη παράγοντα κ. Αναστάσιο Τσεκούρα.

Και στις τρείς εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Χαράλαμπος Καρατζάς και ο διαιτητής κ. Θανάσης Παπακυριάκος.

Ο πρόεδρος της ‘Ενωσης κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΕΤΣΑΣ στον χαιρετισμό που απηύθυνε στα σωματεία και στις τρείς συγκεντρώσεις, έκανε έναν σύντομο απολογισμό στη δράση της Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τη στήριξη που παρείχε η διοίκηση στα πυρόπληκτα και πλημμυροπαθή σωματεία και με δικές της ενέργειες η Ε.Π.Ο, η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ και ο Π.Σ.Α.Π, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από όλους για τη συνέχιση και εξέλιξη των πρωταθλημάτων σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, στις διαρθρωτικές αλλαγές που έχουν επέλθει σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο, στα έργα βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Ενωσιακού Γηπέδου, στο νέο site της Ένωσης και στις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν δημιουργηθεί με τους φορείς του αθλητισμού, τους παράγοντες των σωματείων και το φίλαθλο κόσμο.

Αναφέρθηκε επίσης, στις ενέργειες που έχουν γίνει προς τις υπερκείμενες αρχές UEFA και FIFA για περαιτέρω οικονομική στήριξη των σωματείων μέσω της Ε.Π.Ο, καθώς
και στην ίδρυση τράπεζας αίματος , σε συνεργασία με τον Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ, με την ονομασία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του σωματείου αυτού, ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΡΙΟΔΗΜΟΥ.

Επεσήμανε την αναγκαιότητα της πρωτοβουλίας αυτής, της εγκατάστασης απινιδωτών σε όλα τα γήπεδα του νομού & της διοργάνωσης σεμιναρίων πρώτων βοηθειών, ενημερώνοντας πως για το Ενωσιακό Γήπεδο η παραγγελία απινιδωτή έχει γίνει, ενώ για τα άλλα γήπεδα θα σταλεί σχετικό έγγραφο στην περιφέρεια και στους δήμους.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στις διευκολύνσεις των σωματείων στις διαδικασίες για τις επανεκδόσεις των δελτίων, στην ειδική αθλητική αναγνώριση και εγγραφή τους στο
μητρώο της Γ.Γ.Α, επισημαίνοντας την υποχρέωση των σωματείων να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες που υπάρχουν, δίνοντας στη συνέχεια το λόγο στον γενικό γραμματέα κ.
ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΙΣΧΙΝΑ ο οποίος έκανε λεπτομερή ενημέρωση για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα σωματεία σε σχέση με τα παραπάνω.

Από τις τοποθετήσεις των παραγόντων που έγιναν και στις τρείς εκδηλώσεις, διαπιστώθηκε αναμφίβολα η στήριξη και η εμπιστοσύνη των σωματείων στη διοίκηση της Ένωσης για
τον τρόπο διοικητικής λειτουργίας και οικονομικής διαχείρισης .

Με τις εγκάρδιες ευχές του προέδρου για ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ και επιτυχίες σ’ όλες τις αθλητικές δραστηριότητες, πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις που ανέδειξαν τυχερά τα παρακάτω σωματεία που κέρδισαν από 200,00 ευρώ και από μία δωρεάν διαιτησία :

Από 200 ευρώ κέρδισαν τα σωματεία:

1. ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ
2. ΑΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
3. ΑΣ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ
4. ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ
5. ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ
6. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
7. ΑΙΟΛΟΣ ΚΡΙΕΖΩΝ
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Από μία δωρεάν διαιτησία κέρδισαν τα σωματεία :

1. ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ
2. ΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ
3. ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ
4. ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ
5. ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ
6. ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ -ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ
7. ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ
8. ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ
9. ΑΙΓΕΑΣ ΠΕΤΡΙΩΝ