Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/12/2019 στα γραφεία της ΕΠΣΕ το τελευταίο Δ.Σ της χρονιάς με το Δ.Σ να παίρνει αποφάσεις που από αφορούσαν :

Τα αναβληθέντα παιχνίδια του ΑΟ Σκύρου με Καλοχώρι/Παντείχι(εντός) ορίσθηκε για το Σάββατο 28/12 στις 13:00 μμ.,  και με το Μαρμάρι εντός που θα ορισθεί μετά τις γιορτές.

Το νέο Δ.Σ καλωσόρισε την νέα επιτροπή διαιτησίας και τους Μπάμπη Καρατζά και Χρύσα Μαργαρίτη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Διαβάστηκε η επιστολή διαμαρτυρίας του Λήλα Βασιλικού από τον Γραμματέα της ΕΠΣΕ Γιώργο Πίσχινα, όπως και η επιστολή του προέδρου του Ελλήσποντου Νέας Λαμψάκου Κώστα Κορκόβελου που αφορούσε την διαιτησία του Θανάση Παπακυριάκου στο παιχνίδι με την Ερέτρια.

Η ΕΠΣΕ αποφάσισε να βοηθήσει οικονομικά μέσο του ταμείου αρωγής τον ποδοσφαιριστή της Θύελλας Κοντοδεσποτίου Αξιώτη που τραυματίστηκε σοβαρά στο ώμο και χειρουργήθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Κλείνοντας την συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας τόνισε ότι είναι ανακριβή και ανυπόστατα δημοσιεύματα που έγραψαν για διάσπαση της ΕΠΣΕ σε παρατάξεις και όλη μαζί θα συνεχίσουν για το καλό του ευβοϊκού ποδοσφαίρου .

Όλοι μαζί ευχήθηκαν να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια του Δικαστηρίου για τον πρώην πρόεδρο Γιάννη Παπακωνσταντινου(πήρε αναβολή για 30 Ιανουαρίου), λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον πρώην πρόεδρο.

Στο πλευρό του προέδρου οι Γιάννης Λάμπρου και Λευτέρης Κατσαντώνης που είπαν ότι το λιγότερο αστείο για παρατάξεις σε αυτήν την Ένωση.

Ο πρόεδρος για άλλη μια τόνισε ότι η ΕΠΣΕ για να προχωρήσει χρειάζεται να συμμετέχουν όλοι οι συμβουλή μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες που διέπουν την ΕΠΣΕ.

Με γλυκά κατέφθασε από την Βόρεια Εύβοια ο Λευτέρης Κατσαντώνης για την ονομαστική του εορτή, από το κατάστημα του διατηρεί στην Ιστιαία.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης ακολούθησε σύναξη σε γνωστό ψητοπωλείο της περιοχής με την παρουσία των πρώην προέδρων Γιάννη Παπακωνσταντινου και Γιώργου Ψαθά δείχνοντας ότι το κλίμα μεταξύ είναι σε μία καλή κατάσταση.