Στην δυνατή του έδρα ο Σταυρός, άνετος σχετικά, βαθμολογικά, υποδέχτηκε το Αυλωνάρι που καιγόταν για βαθμούς!
Οι νεοφώτιστοι στην Α’ ΕΠΣΕ, προέρχονταν από μια πού καλή εμφάνιση, στο εντυπωσιακό 4-3 στην Αιδηψό, που ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο!
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι του Αυλωναρίου, την περασμένη Κυριακή, μπόρεσαν μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό από τα Αλάτσατα, μπόρεσαν να ανακάμψουν και να πάρουν έστω κα τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, ισοφαρίζοντας σε 3-3 από 1-3!
Ο Σταυρός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, ‘’χτυπώντας’’ τους φιλοξενούμενους, στο σημείο που ‘’υποφέρουν’’, δηλαδή στα γρήγορα γκολ που δέχονται στο ξεκίνημα των παιχνιδιών!
Έτσι λοιπόν, οι γηπεδούχοι του Άγγελου Βογιατζή, προηγήθηκαν με 2-0, όμως οι ‘’κιτρινόμαυροι’’ του Γιάννη Μπασούκου, μπόρεσαν να αντιδράσουν και να πάρουν τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα!

Κώστας Ντούμας, τα δύο γκολ του Σταυρού…

Οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος ήταν καλύτεροι και μόλις στο 11′ βρήκαν τον δρόμο για τα δίκτυα, όταν ο Ντούμας έκανε το 1-0!
Επτά λεπτά αργότερα και στο 18′, πάλι ο Ντούμας, σκόραρε, έκανε το 2-0, βάζοντας έτσι γερή βάση για την νίκη των γηπεδούχων!
Ο Σταυρός στο πρώτο 45λεπτο, δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ.
Οι παίκτες του Γιάννη Μπασούκου, αντέδρασαν  και στο 25′ με σουτ του Γλυκού έξω από την περιοχή, μείωσαν σε 2-1!

Ο Δημήτρης Μπασούκος και πάλι ”χρυσό” γκολ για το Αυλωνάρι!

Στο 2ο μέρος, το Αυλωνάρι βγήκε πιο αποφασιστικά στο γήπεδο και πίεσε για την ισοφάριση!
Η πίεση αυτή ‘’δικαιώθηκε’’ στο 67′ ο πολύπειρος στράϊκερ του Αυλωναρίου Δημήτρης Μπασούκος, μπόρεσε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια! 
Στο λεπτό αυτό, -67’- μετά από σουτ του Γλυκού, στο δοκάρι, ο Μπασούκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 2-2.
Για μια ακόμα φορά φάνηκε πόσο άτυχη ήταν η ομάδα του Αυλωναρίου, όταν στην αρχή του πρωταθλήματος και ενώ ήταν σε πολύ μεγάλη φόρμα, ο Δημήτρης Μπασούκος, τραυματίστηκε (κάταγμα στο πόδι) και έλειψε για αρκετό καιρό, στερώντας έτσι την ομάδα από τις υπερπολύτιμες υπηρεσίες του!
Μετά το 2-2 το παιχνίδι άνοιξε, οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και έψαξαν το 3ο γκολ, ενώ οι του Αυλωναρίου, με πολύ καλές αντιδράσεις στην άμυνα, επιχείρησαν για την ολική ανατροπή, όμως Ντραγκότι και Κοκκάλας έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, για γκολ που θα μπορούσε να δώσει την νίκη στην ομάδα τους!

Διαιτητής: Μάριος Πόγκας, βοηθοί: Αντώνης Γεωργαράς-Κώστας Τζοτζόλης.

ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Άγγελος Βογιατζής): Σαμαράς, Βογιατζής, Χασάνδρας, Ταψής (46′ Γκίκας), Μολές, Χατζηαντωνίου, Χασαπίδης, Σπανός, Ντούμας (78′ Μαντάς), Μουτουσίδης, Αθ. Σκριβάνος.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Χροναίος, Πιλάτης, Τριανταφύλλου (46′ Μπρεγκανάκου, 68′ Ανδρέου), Ξυράφης, Χ. Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Σολλάκου, Κατσούλας (63′ Κοκκάλας), Γλυκός, Δ. Μπασούκος (89′ Χαϊράνι), Ντραγκότι.