Με ηλεκτρική καρέκλα μοιάζει ο πάγκος του ΑΟ Ν. Αρτάκης την τελευταία πενταέτια σε τοπικό επίπεδο αλλα και σε εθνικές κατηγορίες .

Η Διοίκηση και ο πρόεδρος Γιάννης Βαγιάνης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως άλλος Ζέσους Χιλ(ο εμβληματικός πρόεδρος της Αθλέτικο Μαδρίτης που άλλαζε τους προπονητές σαν τα πουκάμισα 39 προπονητές σε 18 χρόνια).

Στα χρόνια της προεδρίας Βαγιάνη που σίγουρα η Αρτάκη έχει γινει μία σταθερή δύναμη σε επίπεδο Δ’ Εθνική και Γ’ Εθνικής έχουν παρελάσει από τον πάγκο της σχεδόν όλα τα κορυφαίο ονόματα της ευβοϊκής προπονητικής αλλά και αξιόλογοι προπονητές εκτός ευβοίας που “δυστυχώς” δεν μακροημέρευσαν στον ερυθροκίτρινο πάγκο.

Τα πρωτεία έχει ο “Τάκης Λεμονής”  Μιχάλης Μαυρος της Αρτάκης με 4 θητείες στο πάγκο και πάντα πιστός στρατιώτης της ομάδας δήλωσε παρόν και βοήθησε στα δύσκολα με αξιοπρόσεκτες επιτυχίες στο παλμαρέ του.

O Μίλτος Γκόφας που επανέρχεται για μία δεύτερη θητεία στον πάγκο του ΑΟΝΑ σε μία χρονιά που αλλιώς ξεκίνησε και αλλού πάει.

Ο Δημήτρης Λύκος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας με δύο θητείες στον πάγκο.

Οι Παναγιώτης Τοκπασίδης, Γιάννης Λεσγής, Βαγγέλης Ζέρβας, Κώστας Κλάδης, Αντώνης Αυλωνίτης, Νίκος Κουρμπανάς, Άγγελος Διγκόζης.

Με την μορφή του υπηρεσιακού προπονητή στον πάγκο της Αρτάκης έκατσε ο αείμνηστος Δημητρης Γατόπουλος, και ο γυμναστής Κώστας Τσαγκαλίδης.