Νίκη με 3-1 σετ, εκτός έδρας πήραν με σχετική άνεση, οι Παγκορασίδες του ΟΠΕΧ απέναντι στο αντίστοιχο τμήμα του Ηρακλή Χαλκίδας.

Τα πρώτα δύο σετ πήγαν σχετικά εύκολα στον ΟΠΕΧ, ο οποίος έχοντας το 0-2 αναπαύτηκε, με αποτέλεσμα το τρίτο σετ να πάει στον Ηρακλή. Στο τέταρτο σετ φάνηκε να έχει εύκολη δουλειά ο ΟΠΕΧ, όμως ο Ηρακλής κατάφερε να επανέλθει από το 17-23 και έκανε το 24-24. Εκεί, εμφανίστηκαν ψυχραιμότερες οι παίκτριες του Χρήστου Αδάμ και πήραν το σετ που τους χάρισε τη νίκη.

Με αυτήν την νίκη είναι πλέον και μαθηματικά δεύτερες στον όμιλο, εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ήταν η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας Παγκορασίδων του ΟΠΕ Χαλκίδας, καθώς την τελευταία 9η αγωνιστική κάνουν το ρεπό τους! Αντίθετα η αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή Χ. παίζει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Σμ. σ’ ένα παιχνίδι που το βαθμολογικό του ενδιαφέρον βρίσκεται μόνο στο ποια θέση θα καταλάβει η κάθε ομάδα (προηγείται με +3 β. ο Ηρακλής Χ.).
Οι κοπέλες του Χρ. Αδάμ, τερμάτισαν στην 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από την ΑΕΚ, οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες), η Αθηναϊκή ομάδα όμως έχει να δώσει ακόμα ένα παιχνίδι στις Αχαρνές με τις Αμαζόνες, και φυσικά είναι το φαβορί για το 3ποντο…
Οι κοπέλες του ΟΠΕ Χαλκίδας, πέτυχαν 7 νίκες και έχασαν ένα παιχνίδι, τα σετ ήταν 22-6 και συγκέντρωσαν 21 βαθμούς! Αναμένεται να γίνει σύντομα γνωστός ο αντίπαλος, στην επόμενη φάση των Παγκορασίδων του ΟΠΕΧ, μετά από την σχετική κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία της ΕΣΠΑΑΑ!

Το παιχνίδι έγινε στο κλειστό “Χαλκιά – Αναστασιάδη”, με αρκετό κόσμο να δίνει το παρόν στις εξέδρες.

*τα σετ: 16-25/0-1, 14-25/0-2, 25-18/1-2, 24-26/1-3.

Ηρακλής Χ. (Δήμος Ζυμαράκης): Βλάχου, Βοργιά,  Δήμου, Ζαχαράκη, Μιχαηλίδη, Μπάνου, Γεωργατσώνα (λ), Γκαραγκουνούλη (λ), Τανισκίδη, Τόπη, Τρίκα, Χριστόπουλου.

ΟΠΕ Χαλκίδας (Χρήστος Αδάμ): Μαραγιάννη, Κορρέ, Μπέτσα, Κατσαρού, Καραβά, Παναγιωτόπουλου, Ράζου (λ), Ευσταθίου (λ), Παναγιώτου, Τρεπεκλή, Μπούντρου, Αγγελή, Ρέγα, Γιαλού,

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ