Κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα για τον πρωταθλητή Ευβοίας Ηρακλή Ψαχνών η ομάδα των Ψαχνων έλυσε την συνεργασίας της με τον Θανάση Τσάτσαρώνη, απέκτησε τον Κλάιντι Τόσκα από τον Τυληκράτη Λευκάδας ενώ ανανέωσε με τους Σπύρο Γκάβαλη, Γιάννη Τσολάκο, Γιάννη Σιαράπη και με τον Ανδρέα Μήτρου.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των πρωταθλητών είναι σε εξέλιξη με τα πρώτα δείγματα γραφής να ξεκαθαρίζουν ότι ο Ηρακλής Ψαχνών θέλει να είναι “περαστικός” από την Γ’ Εθνική κατηγορία και να κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Τσατσαρώνη, τον οποίο ευχαριστεί για την συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα μας και του εύχεται κάθε οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία!!!

Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του ποδοσφαιριστή Γιάννη Τσολάκου με την ομάδα μας και την νέα αγωνιστική περίοδο!!!

Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιαράπη με την ομάδα μας και την νέα αγωνιστική περίοδο!!!

Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο με τον 26 χρονο (4/5/1994) ποδοσφαιριστή Κλάιντι Τόσκα , ο οποίος την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική με την ομάδα του ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ.

Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μήτρου με την ομάδα μας και την νέα αγωνιστική περίοδο!!!

Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του ποδοσφαιριστή Σπύρου Γκάβαλη με την ομάδα μας και την νέα αγωνιστική περίοδο!!!