Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες του Ηρακλή Ψαχνών και του Απκο Δροσιά με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 2-0 και να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη βαθμολογική και ψυχολογική ενόψει της συνέχειας.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μάριος Καραχάλιος ο ” Super Μάριο” του ημίθεου στο ντεμπούτο του τα έκανε όλα στον αγωνιστικό χώρο οι επιθετικές προσπάθειες του που δημιούργησε ο Ηρακλής Ψαχνών αλλά και τα δύο γκολ πέρασαν από τα δικά του πόδια.

Η προσθήκη του Μάριου Καραχάλιου έδειξε ότι θα λύσει πολλά προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι και φάνηκε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της ομάδας του ότι ο ” Super Μάριο” θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην επίθεση του ημίθεου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ηρακλή Ψαχνών να έχει την πρωτοβουλία κινήσεων και με κινητήριο μοχλό τον Μάριο Καραχάλιο στο επιθετικό κομμάτι αυτός που κινούσε τα επιθετικά νήματα στην επίθεση και με άξιους συμπαραστάτες τους Τσουτση, Μακρή και Σταμάτιου ο Ηρακλής Ψαχνών επιζήτησε το γκολ που θα οδηγούσε την νίκη.

Στα πρώτα 6′ λεπτά έγινε η πρώτη υποψία φάσης που στην αρχή δεν έδειχνε ο Ντουκα δεν καθάρισε μια μπαλιά που θεωρητικά δεν εμπερίεχε κίνδυνο το διώξιμο του δεν ήταν καλό ο Σταμάτιου το σουτ που επιχείρησε έξω από την μεγάλη περιοχή το σουτ δεν βρήκε στόχο.

Η Δροσιά στο 10 ‘ λεπτό έδειξε και αυτή τις επιθετικές αρετές από μια στημένη φάση από κόρνερ του Αγγελατου ο Μαστροκωστας η κεφάλια που έκανε δεν βρήκε στόχο ο Μίχος μπλόκαρε.

Μετα το πρώτο τέταρτο και από το διάστημα 17′ λεπτό έως 30′ λεπτό πίεσε την άμυνα της Δροσιάς πρώτα στο 17′ μια πολύ συνεργασία έπειτα από εκτέλεση κόρνερ τελικός αποδέκτης της φάσης ο Μπιτζος Γιαν. η κεφάλια του δεν βρήκε στόχο.

Στο 22′ ο Καραχάλιος απέφυγε τον Μητακη έκανε την σέντρα αλλά Μακρής και Σταμάτιου προσπάθησαν να μπουν στην φάση δεν βρήκε κανείς του την μπάλα και οι αμυνόμενοι έδιωξαν, και στο 27′ φάουλ του Καραχαλιου από πλάγια θέση ο Σωτηρόπουλος με σωστή τοποθέτηση έδιωξε.

Απο το 30′ λεπτό και μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου είχαμε δύο καλές στιγμές για κάθε ομάδα αλλά την Δροσιά να έχει την μεγαλύτερη κλασική ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα διάστημα που η Δροσια έδειξε ότι προσπαθώντας μέσω της κατοχής μπάλας η είτε μέσω αντεπιθέσεων έχει την ποιότητα για να κάνει την ζημιά σε οποιονδήποτε.

Στο 34′ από πολύ ωραία κομπίνα στο κόρνερ που έπαιξε ο Τσουτσης με τον Φιολα το σουτ του Τσουτση από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από την εστία. Και στο 37′ λεπτό η Δροσιά χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία στον πρώτο ημίχρονο όταν περίπου 5 με 10 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή ο Μαστροκωστας βρήκε χώρο έπιασε ένα σουτ βολίδα με τον Μίχο να βρίσκει την μπάλα και να την στέλνει πρώτα στο κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία κόρνερ, τελευταία φάση στο πρώτο ημίχρονο όταν στο 42′ η σέντρα σουτ του Τσουτση ο Σωτηρόπουλος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον προπονητή των φιλοξενουμένων Γιώργο Λάμπρου να προχωράει σε δύο αλλαγές καθώς δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έβλεπε στον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο φέρνοντας τον Σακκά για να τονώσει την επιθετική του γραμμή αλλά και τον νεαρό Λάμπρου για να δώσει περισσότερη ταχύτητα αμυντικά.

Η Δροσιά στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου για ένα περίπου 8′ λεπτό μπήκε αλλαγμένη προς το καλύτερο και πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο σε διάστημα 3′ λεπτών είχε 3 ευκαιρίες με πολύ καλές αξιώσεις επιθετικά αλλά όχι κλασικές ευκαιρίες, πρώτα η σέντρα σουτ του Αγγελατου στο 46′ ο Μίχος μπλόκαρε, στο 48′ πολύ ωραία συνεργασία Μαστροκωστα και Σακκά τελικός αποδέκτης ο Λάμπρου η σέντρα του απομακρύνθηκε και στο 49′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση των αμυντικών το σουτ του Ντουκα πέρασε άουτ.

Στο πρώτο ημίχρονο όπως και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μια ιστορία γνωστή με τους γηπεδούχους να θέλουν να ακουμπήσουν επιθετικά πάνω στον Καραχάλιο από την άλλη στον Μαστροκωστα για ένα σημείο αναφοράς επιθετικά.

Μετα το 53′ ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 56′ βρίσκει γκολ και ανοίγει το σκορ όταν ο Καραχάλιος έκανε την πάσα για τον Τσουτση αυτός από δεξιά και έξω από την περιοχή έκανε την σέντρα η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της φάσης ο Σταμάτιου με κεφάλια νίκησε τον Σωτηρόπουλο παρά την προσπάθεια που έκανε και άνοιξε το σκορ.

Ενα λεπτό αργότερα στο 57′ η Δροσιά χάνει την φάση του αγώνα για να ισοφαρίσει στο σκορ ο Αγγελατος με τον Μαστροκωστα συνεργάζονται υποδειγματικά ο Μαστροκωστας κάνει σπουδαία πάσα για τον Σακκά αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέναντι στον Μίχο αστοχεί απελπιστικά στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία.

Με τον ρυθμό να είναι καταιγιστικός και γρήγορος έως το 62′ λεπτό στο 59′ λεπτό ο ημίθεος έφτασε μια ανάσα από το 2-0 όταν ο Τσουτσης από αριστερά πάσαρε στον Καραχάλιο αυτός ένα περίπου μέτρο έξω από την γραμμή της μεγάλης περιοχής προσπάθησε να κάνει την μπαλια για τον Μακρή η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πετράκη και ο διαιτητής Τσάκος καταλόγισε πέναλτι με τον Γκουρλα να το εκτελεί και να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Σωτηροπούλου και εν συνεχεία να απομακρύνετε η μπάλα από τους αμυντικούς.

Με τον Ηρακλή Ψαχνών να συνεχίζει να ελέγχει τον αγώνα να προσπαθεί ένα βρει ένα δεύτερο γκολ για να βάλει βάσεις νίκης από την άλλη πλευρά η Δροσιά προσπάθησε να φέρει την μπάλα στα καρέ του Μίχου είτε μέσω της κυκλοφορίας της μπάλας είτε με μεγάλες μπαλιές για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στον αγώνα στο 72′ λεπτό η Δροσιά έχασε την μεγάλη της ευκαιρία όταν ο Μαστροκωστας από το ύψος του πέναλτι με καθαρό πεδίο μπροστά του έκανε το πλασέ με τον Μίχο να μπλοκάρει στην τελευταία τους μεγάλη ευκαιρία που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Με τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον αγώνα στο 76′ λεπτό έπειτα από πολύ ωραία συνεργασία 3 ποδοσφαιριστώνΚαραχάλιου-Τσουτση και Φιολα ο τελευταίος από δεξιά έκανε την σέντρα μέσα στην περιοχή ο Στρατής το σουτ που έκανε στην κίνηση μεταξύ μεγάλης και μικρής περιοχής πέρασε άουτ.

Τελικά 10 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα στο 80′ λεπτό ο Ηρακλής Ψαχνών σφράγισε την νίκη του και έβαλε ουσιαστικά τέλος στον αγώνα όταν έναν όμορφο συνδυασμό του Καραχάλιου με τον Τσουτση με τον Καραχάλιο να αρχίζει την προσπάθεια 2 με 3 μέτρα περίπου πάνω από την μεσαία γραμμή το κέντρο βρήκε τον Τσουτση αυτός έκανε μια πολύ ωραία μπαλιά ασίστ στην πλάτη της άμυνας της Δροσιάς ο Στρατής βρέθηκε απέναντι στον Σωτηρόπουλο και από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έσκαψε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και σημείωσε το 2-0.

Τελευταία καλή στιγμή το ” αχαστο” του Καραχάλιου στο 84′ λεπτό ο Μακρής από αριστερά έκανε την σέντρα μέσα στην περιοχή η μπάλα πέρασε από όλους και από τον Σωτηρόπουλο ο Καραχάλιος βρέθηκε όλο μοναχός σε κενή εστία το πλασέ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία.

Η φάση του αγώνα:

Το ” αχαστο” του Καραχάλιου στο 84′ λεπτό ο Μακρής από αριστερά έκανε την σέντρα μέσα στην περιοχή η μπάλα πέρασε από όλους και από τον Σωτηρόπουλο ο Καραχάλιος βρέθηκε όλο μοναχός σε κενή εστία το πλασέ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία.
Τα γκολ του αγώνα:
56′ 1-0 ΓΚΟΟΛΛ! Ο Καραχάλιος 5 μέτρα περίπου έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε την πάσα για τον Τσουτση αυτός από δεξιά και έξω από την περιοχή έκανε την σέντρα με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Σωτηροπούλου και στην επαναφορά της φάσης ο Σταμάτιου με κεφάλια από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηροπούλου που πάρα την προσπάθεια που έκανε δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ.
80′ 2-0 ΓΚΟΟΛΛ! Όμορφος συνδυασμός μεταξύ Καραχάλιου και Τσουτση με τον Καραχάλιο να αρχίζει την προσπάθεια 2 με 3 μέτρα περίπου πάνω από την μεσαία γραμμή το κέντρο βρήκε τον Τσουτση αυτός έκανε μια πολύ ωραία μπαλιά ασίστ στην πλάτη της άμυνας της Δροσιάς ο Στρατής βρέθηκε απέναντι στον Σωτηρόπουλο και από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έσκαψε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και σημείωσε το 2-0.

Οι φάσεις του αγώνα:

6′ Ο Ντουκα δεν απομάκρυνε καλά την μπάλα η οποία έφτασε έξω από την μεγάλη περιοχή στον Σταμάτιου το σουτ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε άουτ.
14′ Κόρνερ του Αγγελατου από δεξιά κεφάλια από το ύψος της μεγάλης περιοχής από τον Μαστροκωστα μπλόκαρε ο Μίχος.
17′ Πολύ ωραία κομπίνα στο κόρνερ όταν ο Τσουτσης από δεξιά έπαιξε με πάσα το κόρνερ με τον Φιολα αυτός πάσαρε στον Γκουρλα που μπήκε μέσα στην περιοχή από δεξιά έκανε την σέντρα κεφάλια του Μπιτζου Γιάννη από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε δίπλα από την εστία του Σωτηροπούλου.
22′ Ο Καραχάλιος από δεξιά απέφυγε τον Μυτακη έκανε και την σέντρα ο Σταμάτιου με τον Μακρή προσπάθησαν να μπουν στην πορεία της μπάλας δεν βρήκαν την μπάλα και οι αμυνόμενοι έδιωξαν.
27‘ Φάουλ του Καραχάλιου από πλάγια θέση ο Σωτηρόπουλος απομάκρυνε.
34′ Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν το κόρνερ με κοντινή πάσα ο Τσουτσης πάσαρε στον Φιολα αυτός του πάσαρε ξανά με τον Τσουτση από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή να κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
37′ Σουτ βολίδα του Μαστροκωστα 5 με 10 περίπου έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Μίχο να βρίσκει την μπάλα και να την στέλνει πρώτα στο κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία σε κόρνερ.
42′ Ο Καραχάλιος έκανε την μπαλιά για τον Τσουτση αυτός από δεξιά έκανε την σέντρα σουτ με τον Σωτηρόπουλο με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει.
46′ Σέντρα σουτ του Αγγελατου ο Μίχος μπλόκαρε.
48′ Πολύ ωραία συνεργασία Μαστροκωστα με Σακκά αυτός έκανε την πάσα για τον Λάμπρου η σέντρα που επιχείρησε οι αμυνόμενοι έδιωξαν.
49‘ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενουμένων οι αμυνόμενοι έδιωξαν η μπάλα έφτασε στον Ντουκα το σουτ που έκανε έξω από την μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ.
57′ Ο Αγγελατος με τον Μαστροκωστα συνεργάζονται υποδειγματικά ο Μαστροκωστας κάνει σπουδαία πάσα για τον Σακκά αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέναντι στον Μίχο αστοχεί απελπιστικά στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία.
59′ Όταν ο Τσουτσης από αριστερά πάσαρε στον Καραχάλιο αυτός ένα περίπου μέτρο έξω από την γραμμή της μεγάλης περιοχής προσπάθησε να κάνει την μπαλιά για τον Μακρή η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πετράκη και ο διαιτητής Τσάκος καταλόγισε πέναλτι με τον Γκουρλα να το εκτελεί και να στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σωτηροπούλου και εν συνεχεία να απομακρύνετε η μπάλα από τους αμυντικούς.
73′ Πλασέ του Μαστροκωστα από το ύψος του πέναλτι ο Μιχος μπλόκαρε.
76′ Πολύ ωραία συνεργασία 3 ποδοσφαιριστώνΚαραχάλιου-Τσουτση και Φιολα ο τελευταίος από δεξιά έκανε την σέντρα μέσα στην περιοχή ο Στρατής το σουτ που έκανε στην κίνηση μεταξύ μεγάλης και μικρής περιοχής πέρασε άουτ.
84′ Ο Μακρής από αριστερά έκανε την σέντρα μέσα στην περιοχή η μπάλα πέρασε από όλους και από τον Σωτηρόπουλο ο Καραχαλιος βρέθηκε όλο μοναχός σε κενή εστία το πλασέ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία.

Τον αγώνα σφύριξε ο Γιώργος Τσάκος με βοηθούς τον ΆγγελοΠαππά και Δήμητρα Γιδάρη

Ηρακλής Ψαχνών(Σταύρος Σταθαρας): Μίχος, Φιολα, Καραμπετσος(85′ Τσαλλας), Μπιτζος Γιαν. , Παπιλας, Γκουρλας, Τσουτσης, Μπιτζος Στ.(63′ Λιασκος) , Μακρής , Καραχάλιος , Σταμάτιου (63′ Στρατής)

Δροσιά(Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζιδης Γιαν.(73′ Μερκούρης), Μυτακης(46′ Λάμπρου), Βελαετης , Ντουκα , Ζουρμπουλης(83′ Βάρκας), Αγγελατος , Πετράκης , Χατζηλαμπρου(46′ Σακκάς) , Μαστροκωστας , Γιαλός (83′ Διοκμετζιδης Νικ.)

Για περισσότερες φωτογραφιες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ