Ένα μήνα σχεδόν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος πολλοί έχουν χρίσει τον Ηρακλή σαν το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή και αυτός φροντίζει να το δείχνει με τις εμφανίσεις του και τα αποτελέσματα στους φιλικούς αγώνες.

Στο σημερινό φιλικό ο ροπαλοφόρος επικράτησε με το ευρύ 6-0 του Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Ψαχνών.

Η ομάδα του Σάκη Μεθενίτη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού έπιασε πολύ καλή απόδοση κάνοντας τον προπονητή του να τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση.

Με τον Ηρακλή αγωνίστηκε και ο αρχηγός Δ. Ζουλιώτης ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα με τους Πράσινους αντίθετα δεν αγωνίστηκαν οι Σπανός, Μπαλόζι λόγω τραυματισμού.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η συμμετοχή του  Μπατζέλη στην αρχική ενδεκάδα στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Γιάν. Τσολάκο με τον Σάκη Μεθενίτη σίγουρα να μένει ευχαριστημένος με την απόδοση του νεαρού παίχτη.

Να τονίσουμε πως οι συζητήσεις μεταξύ του Ηρακλή και του Σκριβάνου Π. του Δ. συνεχίζονται με τις δύο πλευρές όμως να μην έχουν ακόμη σημείο επαφής.

Από την άλλη πλευρά η Δροσιά που μέχρι τώρα είχε δείξει καλό πρόσωπο στα φιλικά παιχνίδια σήμερα δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική με τον Ντρ. Κνέζεβιτς όμως να έχει τον χρόνο και την ποιότητα παιχτών να φέρει τον Α.Π.Κ.Ο. στο επιθυμητό επίπεδο.

Τα γκολ για την ιστορία πέτυχαν: οι Μήτρου 5΄& 62΄, Μαναρίτσας 14΄ & 78΄, Καλοχωρίδης 55΄ και Ζουλιώτης 90΄

Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 71΄ το δοκάρι του Ελευθερίου .

Ηρακλής Ψαχνών: Μπιμπάι, Ζουλιώτης, Τσατσαρώνης, Μπατζελής, Καλοχωρίδης, Τσολάκος, Σταματάκος, Γκαράνης, Μαναρίτσας, Στεργίου, Μήτρου, (έπαιξαν και οι: Χατζηαντωνίου, Κατσαρής, Σπ. Γκάβαλης, Ρουμελιώτης, Μουτουσίδης, Ταυλαρίδης)

Α.Π.Κ.Ο.Δροσιάς: Οικονομίδης, Τζαφέρος, Σεϊνταράσι, Προβής, Ευσταθίου, Κνέζεβιτς, Τουλίτσης, Ζαχαριάς, Ελευθερίου Χ., Γ. Αγγελάτος, Αργυρός, (έπαιξαν και οι: Βαρσαμάς, Μάλλιαρης, Σουλιωτάκης).