Σε ένα μέτριο ποιοτηκά παιχνίδι ο Ηρακλής μπήκε φουριόζος στο ματς και στο ημίχρονο ήταν η ομάδα με την ξεκάθαρη υπεροχή και η ομάδα που κυριαρχόυσε στο γήπεδο. Στο δεύτερο 45λεπτό ο ρυθμός του ματς επέσε αρκετά με τους γηπεδούχους να είναι άτυχοι και να κάνουν δύο αναγκαστικές αλλαγές ,αποχώρησαν οι Τσάτσος και Παριάνος,οι φιλοξενούμενοι με την σειρά τους ανέβασαν την απόδοση τους χωρίς όμως να φανούν απειλιτικοί στην εστία του Τόλιου πλην το φάουλ του ‘Αντονι στο 85′ λεπτό .Ο Ηρακλής μπορούσε να πάρει την νίκη αν στο 92′ λεπτό Λιόσης και Γιώτας ήταν ποιο εύστοχοι και τυχεροί απέναντι στον Παναγιωτόπουλου ύστερα από φαρμακερές εκτέλεσεις φάουλ του πολύ καλού όσο αγωνίστηκε Ντελέκου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Τόλιος, Ζουλιώτης, Παριανός (52′ Λιόσης), Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Γιώτας, Τσάτσος (65′ Μάτσος), Τελκίνσκι (77′ Ντελέκος), Πάγκαλος, Αλβες, Σέγγος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παναγιωτόπουλος, Λαμπρόπουλος, Καρατζάς, Παντίδος (46′ Πασάς), Γουσούλης, Λουτσιάνο (89′ Παληγεώργος), Αντονι, Νάστος, Χωριανόπουλος, Χανιώτης (80’ Σκαρτσίλας), Χαϊκάλης.