Τη νίκη με 2-1 πήρε ο Ηρακλής απέναντι στη Μακρυκάπα σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο των Ψαχνών.

Αυτό ήταν το πρώτο τεστ και για τις δύο ομάδες με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διαθεσή τους.

Σίγουρα τα βαριά πόδια των ποδοσφαιριστών από την προετοιμασία δεν άφησε και ασφαλή συμπεράσματα στους δύο προπονητές   πήραν όμως μία πρώτη εικόνα και δοκίμασαν διάφορα σχήματα που είχαν στο μυαλό τους.

Ο Σ.Μεθενίτης που δεν είχε στη διαθεσή του τον Ν.Σταματάκο ξεκίνησε στο κέντρο της άμυνας τους Μπαλόζι με τον Σπανό δεξιά τον Σκριβάνο Π. του Λ. και αριστερά τον Τσατσαρώνη.

Στο κέντρο τους Καλοχωρίδη και Γκαράνη με τον πρώτο να δείχνει πως θα αποτελέσει σίγουρα το βαρόμετρο του φετινού Ηρακλή.

Στην επίθεση δεξιά ήταν ο Γκάβαλης αριστερά ο Μήτρου στην κορυφή ο Μαναρίτσας και ακριβώς πίσω του ο Μουτουσίδης.

Από την άλλη ο προπονητής της Μακρυκάπας σίγουρα δεν θα έμεινε ευχαριστημένος μεσοεπιθετικά βλέποντας την ομάδα του να δυσκολεύεται στη δημιουργία φάσεων είδε όμως στοιχεία που διακρίνουν τη Μακρυκάπα όπως πάθος, πείσμα και αγωνιστικότητα.

Ο Ηρακλής εμφανώς καλύτερος στο πρώτο μέρος προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Μαναρίτσα και Καλοχωρίδη χάνοντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες με κυριότερη το πέναλτι του Μαναρίτσα που απέκρουσε ο Δρεναφτσής με τον επιθετικό του Ηρακλή στην επαναφορά να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Σ.Μεθενίτης έριξε στο παιχνίδι αρκετούς νεαρούς που έδειξαν σημάδια του ταλέντου τους με την Μακρυκάπα να καταφέρνει να μειώσει σε 2-1 με φάουλ του Σίδερη με τη μπάλα να βρίσκει σε πόδια αμυντικού και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπιμπάι.

Ηρακλής Ψαχνών: Μπιμπάι Σκριβάνος Τσατσαρώνης Σπανός Μπαλόζι Καλοχωρίδης Γκάράνης Μουτουσίδης Μαναρίτσας Γκάβαλης Μήτρου Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Στεργίου, Ρουμελιώτης, Χατζηαντωνίου, Κατσαρής, Παριανός, Γκάβαλης Κ.

Μακρυκάπα: Δρεναφτσής Βουρδάνος Χασάνδρας Καρκαλής Σηφάκης Μπασινάς Γκίκας Γιούλης Σακκάς Σίδερης Κούκουρας Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Βαξεβάνης Χασάνδρας, Καρκαλής Α.