Σε εκλογές οδηγείται ο Ηρακλής Ψαχνών μετά την απόφαση του προέδρου της ομάδας Αντώνη Γεωργίου και της υπόλοιπης διοίκησης να παραιτηθεί ο ιστορικός σύλλογος είναι ακέφαλος και η επόμενη συνέλευση θα έχει εκλογικό χαρακτήρα αλλιώς αν δεν βρεθεί διοικητική λύση η ομάδα θα οδηγηθεί στο πρωτοδικείο.

Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην σχεδόν άδεια αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπείων αφού το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς και κάποια λιγοστά μέλη του συλλόγου με την προσέλευση να είναι απογοητευτική. Με τον κόσμο των Ψαχνών να απέχει επιδεκτικά χωρίς κανένα ίχνος ενδιαφέρον για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

Ο ιστορικός σύλλογος βρίσκεται σε κρίσιμο διοικητικό σταυροδρόμι καθώς αν δεν βρεθεί διοικητική λύση ο δρόμος του πρωτοδικείου είναι ορατός καθώς πριν δύο χρόνια λόγω μη εύρεσης διοικητικής λύσης ο Ήρα για ένα χρόνο έμεινε ανενεργός.

Με τους διοικούντες πέρυσι να υπερβάλουν ευατόν καθώς ο πρόεδρος Αντώνης Γεωργίου και το υπόλοιπο Δ.Σ έβαλαν πλάτη παίρνοντας μια ομάδα από το μηδέν αλλά κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους που ήταν η παραμονή στην κατηγορία.

Στη συνέλευση που έγινε παρουσιάστηκε από την διοίκηση ο οικονομικός απολογισμός της ομάδας με τον γραμματέα του συλλόγου Γιώργο Σίδερη να τονίζει ότι η ομάδα έχει εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις και οικονομικά είναι φερέγγυα.

Αυτό που εκφράστηκε ως παράπονο από τον πρόεδρο Αντώνη Γεωργίου για την μη στήριξη και υποστήριξη της ομάδας από τον κόσμο των Ψαχνών καθώς στα εκτός έδρας που αγωνιζόταν η ομάδα πήγαινε μονάχα αυτός ο γενικός αρχηγός Μάριος Σέγκος και ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Σταθαράς και οι ποδοσφαιριστές.

Με τον κόσμο των Ψαχνών να μην ακολουθεί την ομάδα όταν έπαιζε εκτός έδρας αλλά την ίδια ώρα στα υπόλοιπα γήπεδα που παιζόταν ποδόσφαιρο στις κερκίδες υπήρχαν άνθρωποι από τα Ψαχνά.

Ο Αντώνης Γεωργίου και η υπόλοιπη διοίκηση έθεσε την παραίτηση της καθώς όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου ότι συνολικά ο ίδιος αλλά και το υπόλοιπο Δ.Σ δεν μπορεί να σηκώσουν το οικονομικό βάρος με το εμπόδιο να μοιάζει ανυπέρβλητο και έτσι ο ροπαλοφόρος οδηγείται σε διοικητικό αδιέξοδο.

Καθώς ένας σύλλογος όπως ο Ηρακλής Ψαχνών που βρέθηκε στο απόλυτο ποδοσφαιρικό ζενίθ του με συνεχόμενες παρουσίες στην Β’ εθνική τώρα στο δύσκολο ναδίρ με την διοικητική αβεβαιότητα να κυριαρχεί τόσο έντονα στο πράσινο στρατόπεδο.

Από τους 2.500 με 3.000 φιλάθλους σε αγώνες της Β΄εθνικής στα 50 μόλις εισιτήρια σε αγώνα της Α’ Ε.Π.Σ.Ε και στην άδεια αίθουσα στην γενική συνέλευση.