*ΨΑΧΝΑ- αποστολή για το ″Δ & Α″:
Μανώλης Βέττας-Αποστόλης Αποστολίδης

Την επίσημη ΄΄πρώτη΄΄ του είχε χθες Πέμπτη (30-Ιουλ.) ο πρωταθλητής Εύβοιας Ηρακλής Ψαχνών, στο Στάδιο Ψαχνών!
Πλήθος διοικητικών παραγόντων της ομάδας των Ψαχνών, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Στούπα, τον Γεν. Γραμματέα Γιώργο Σίδερη και τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Γκαλούφα, έδωσαν το παρόν!
Παρών και ο Δήμαρχος Μεσσαπίων-Διρφύων Γιώργος Ψαθας, που δήλωσε απερίφραστα ότι η Δημοτική Αρχή είναι στο πλευρό της ομάδας και θα βοηθήσει, όπως μπορεί και χρειάζεται.

Το προπονητικό staff με τον κόουτς Σάκη Μεθενίτη, τον συνεργάτη του Γιάννη Δρίβα, τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Μπόλμπαση και τον γυμναστή Νίκο Σαρρή, έχοντας σχεδιάσει και προγραμματίσει την όλη προετοιμασία της ομάδας.

Εκεί και το team των φυσικοθεραπευτών, ο Θέμης Ρουμπής και η Κατερίνα Κηρύκου, αλλά και ο γιατρός της ομάδας Βασίλης Ηλιάδης!

Το παρόν έδωσαν 23 ποδοσφαιριστές (παλαιοί και νέοι), ενώ στις αμέσως επόμενες μέρες το ρόστερ της ομάδας να ολοκληρωθεί.
Αποκλειστική φωτό του ″Δ & Α″ με τους -μέχρι τώρα- νεοαποκτηθέντες παίκτες του ″ΗΡΑ″:

Ο πρόεδρος Γιώργος Στούπας καλωσόρισε τους παίκτες, ευχήθηκε να έχουν υγεία και αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν μπει και είναι οπωσδήποτε, υψηλοί και ανάλογοι του ονόματος της ομάδας!

Ο γιατρός του ΄΄ΗΡΑ΄΄ Βασίλης Ηλιάδης, μίλησε για λίγο στους παίκτες και κύρια τόνισε ότι θα πρέπει να τηρούνται, με σχολαστικότητα τα πρωτόκολλα προστασίας. Ακολούθησε θερμομέτρηση όλων των ποδοσφαιριστών.

Μετά από αυτά το προπονητικό team ήταν αυτό που ΄΄έπιασε΄΄ δουλειά και με την πάροδο περίπου μιας ώρας ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση των παικτών του Ηρακλή Ψ. Ο κόουτς Σάκης Μεθενίτης, ζήτησε αφοσίωση στην δουλειά και τους στόχους, πειθαρχία και συνέπεια, για να υλοποιηθούν οι στόχοι της διοίκησης και το όνειρο των φιλάθλων, να δουν τον Ηρακλή Ψ. ακόμα πιο ψηλά…

Μετά το πέρας της επίσημης ΄΄πρώτης΄΄ των πρωταθλητών, η διοίκηση ΄΄τραπέζωσε΄΄  τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, σε κατάστημα της Πλατείας των Ψαχνών. Στην συγκέντρωση αυτή ο πρόεδρος Γιώργος Στούπας, εκτός από το ότι αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις της ομάδας, εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του, τόσο για την όλη κατάσταση λόγω της επιδημίας, αλλά και τα ερωτηματικά του για την ΕΠΟ, που δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο στην Γ’ Εθνική (κατάρτιση ομίλων, έναρξη πρωταθλήματος, παρουσία ή όχι φιλάθλων κλπ).

Η προετοιμασία του Ηρακλή θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις στο Στάδιο Ψαχνών.

*για το φωτορεπορτάζ από την έναρξη της προετοιμασίας του Ηρακλή Ψ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ