Άκαρπη ήταν και η τελευταία Γενική Συνέλευση, που έγινε χθες (26-Ιουλ.) στα Ψαχνά, για να βρεθεί λύση στο Διοκητικό πρόβλημα, του ιστορικού Ηρακλή Ψαχνών!
Στο Δημαρχείο της πόλης, έγινε η επαναληπτική ΓΣ της ομάδας των Ψαχνών, με πασρουσία, κυριολεκτικά μετρημένων στα δάκτυλα μελών και όπωςε είναι φυσικό δεν υπήρξεκάποιο αποτέλεσμα!
Έτσι με μαθηματική ακρίβεια η ιστορική ομάδα, του ”Ροπαλοφόρου”, οδηγείται στο Πρωτοδικείο, για ορισμό προσωρινής διοίκησης, αλλά και αυτό να γίνει τι αποτέλεσμα θα υπάρξει, με δεδομένη την απροθυμία, να αναλάβουν κάποιοι τις τύχες της ομάδας;
Η ομάδα που πριν λίγα χρόνια, έκανε την Ελλάδα ”…να τρίβει τα μάτια της”, μεγαλουργούσε στην Β’ Εθνική, διεκδικόντας και την άνοδο στην Α’ Εθνική, εγκαταλήφθηκε στην τύχη της και όπως ήταν φυσικό, απαξιώθηκε και κατέρρευσε!
Έγινε μια προσπάθεια, υπήρξε η ”αναλαμπή” με την επιστροφή στην Γ’ Εθνική, όμως πάλι ”στο ίδιο έργο θεατές”, απαξίωση, εγκατάληψη και …απραξία!
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, η ομάδα ”στήθηκε” από το μηδέν, έπαιξε στην Α’ ΕΠΣΕ, έμεινε στην κατηγορία, αλλά αυτοί που ασχολήθηκαν δεν μπόρεσαν να αντέξουν το ”βάρος” και να συνεχίσουν…
Έτσι η ομάδα των Ψαχνών, όπως πάνε τα πράγματα, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να δώσει το παρόν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ, παρ’ ότι ο πρώην πρόεδρος Αντ. Γεωργίου, δήλωσε συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο!
Αν το πιο πάνω σενάριο επιβεβαιωθεί, τότε προκειται για μια πολύ άσχημη εξέλιξη φια το Ευβοϊκό ποδόσφαιριο, καθώς μια πολύ-πολύ ”βαριά φανέλα” θα ”κρεμαστεί στα μανταλάκια”, με τις όποιες συνέπειες!
`Ας ελπίσουμε κάποιοι που έχουν ευθύνες για αυτό το κατάντημα του Ηρακλή Ψαχνών, να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και να κάνουν αυτό που πρέπει…