Ήταν το πρώτο ουσιαστικά φιλικό παιχνίδι του Ηρακλή Ψ., με αντίπαλο τον φιλόδοξο φέτος, Κεραυνό Αγίου Θωμά, από την γειτονική Βοιωτία!

Παρά το γεγονός ότι οι ομάδες οπωσδήποτε είναι στο στάδιο της προετοιμασίας και εμφανώς ″πιασμένες″, το παιχνίδι είχε αρκετές καλές στιγμές με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια να φτάνουν στο τελικό 3-1, που θα μπορούσε να είναι πιο ευρύ αν οι επιθετικοί του ″ΗΡΑ″ ήταν πιο εύστοχοι!
Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν μειώνει την πολύ καλή εμφάνιση των φιλοξενούμενων, που έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες και γενικά άφησαν άριστες εντυπώσεις, αλλά και υποσχέσεις στους φίλους τους, για μια πολύ καλή χρονιά!
Είναι χαρακτηριστικό ότι για ένα μισάωρο το παιχνίδι παιζόταν πάνω κάτω και στα ίσια, το πανέμορφο γκολ των φιλοξενούμενων στο 31′, μπορούμε να πούμε ότι ″τσίγκλισε″ τους γηπεδούχους, που ανέβασαν ρυθμούς και απόδοση και μέχρι την εκπνοή του 45λεπτου, έκαναν την πλήρη ανατροπή, ενώ έχασαν και 2-3 καλές ευκαιρίες!

Στο β’ μέρος για αρκετό διάστημα είχαμε φλύαρο παιχνίδι κέντρου περισσότερο, από μεριάς ″πρασίνων″, κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως γκολ δεν είδαμε! Οι δύο τεχνικοί χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους και χωρίς αμφιβολία έβγαλαν τα πρώτα τους συμπεράσματα…
Δεν χωρά αμφιβολία ότι οι δύο ομάδες χρειάζονται δουλειά ακόμα, αλλά το θετικό είναι η πολύ καλή εικόνα που έδειξαν…

*Τα 4 ΓΚΟΛ & το ΔΟΚΑΡΙ: 

  • 31′ ο Μάνης πλαγιοκόπησε την άμυνα του Ηρακλή από αριστερά και από την γωνία της περιοχής, με εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι μεριά και στα δίκτυα, κάνοντας το 0-1!
  • 40′ από δεξιά ο Ζουλιώτης σε μιά από τις γνωστές του κούρσες, προχώρησε την κατάλληλη στιγμή έβγαλε θαυμάσια σέντρα και ο Σκριβάνος με προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και 1-1!
  • 44′ από κόρνερ του Σταματάκου, ο Σκριβάνος πιάνει δυνατή κεφαλιά και ″σημαδεύει″ την συμβολή των δοκών (″Γ″) του Δρενάφτση…
  • 45′ εκπληκτικό σόλο του Σταματάκου, που μπαίνει στην περιοχή και ανοίγει ασίστ στον Ντελέκο που με υποδειγματικό πλασέ και κάτω από πίεση στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και 2-1!
  • 87′ ο Κύπριος -υπό δοκιμή- Ιωάννου, μετά από προσωπικό του σόλο, βρίσκεται σε θέση βολής, σουτάρει δυνατά σωτήρια διώχνει ο Τσιμπός, όμως ο Μώρος καιροφυλακτεί και με πλασέ κάνει το 3-1!

Πανταχού παρών, κοντά σε όλες τις φάσεις και αλάνθαστος ο διαιτητής Γιώργος Τουλούμης, με άξιους συνεργάτες τον Δαυΐδ Πριόνα και Αντώνη Ιωάννου.

*ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών (Σάκης Μεθενίτης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Μαρίνης, Αντζέλι, Ρεπετσάς, Τσολάκος, Σταματάκος, Ντελέκος, Σκριβάνος, Τόσκα και Μήτρου, στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Ματράκας, Χατζηαντωνίου, Σπυράκης, Αλαφάκης, Ιωάννου (υπό δοκιμή), Σπανός, Μώρος, Κολιός (και ένας ακόμα παίκτης υπό δοκιμή).

*ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αγίου Θωμά (Γιώργος Λάμπρου): Δρενάφτσης, Κόκκαλης, Λάμπρου, Αυλωνίτης, Κνέζεβιτς, Β. Ανυφαντής, Δουγιέκος, Ρεσβάνης, Μάνης, στο β’ μέρος έπαιξαν και οι, Λεοντής, Δρίτσας, Βεσέλι, Τσίμπος, Αλ. Ανυφαντής, Καραμπατσάκης, Μάμαλης, Μαΐσογλου, Μυτάκης.

*για το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

*ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ των ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (Μεθενίτη-Λάμπρου και του ΠΡΟΕΔΡΟΥ του Ηρακλή Ψ. Γιώργου Στούπα.