Αφού τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών έδειξε τα δόντια του στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού κι έμεινε στην κορυφή μετά το 3-0 επί της αξιόμαχης Τριάδας.

Στο α΄ημίχρονο οι παίκτες του κ.Τσιμιχόδημου με διπλή ζώνη άμυνας και προσεκτικό και μυαλωμένο παιχνίδι κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι από το γήπεδο.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου έχοντας περάσει δεκαπέντε  κι όλας ο Μαναρίτσας τρύπωσε από αριστερά και με δυνατό σουτ νίκησε τον Τζαβάρα κάνοντας το 1-0 για τον Ηρακλή Ψ.

Αυτό το γκολ ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενουμένων και στο 52” ήρθε και το 2-0.

Ήταν μια φάση οριακή για το παιχνίδι.
Ο Σταματάκος μπήκε στην μεγάλη περιοχή ανατράπηκε από τον Τζαβάρα και διαιτητής κ.Φώτης έδειξε το σημείο του πέναλτι,στην συγκεκριμένη φάση ο επιθετικός του Ηρακλή δεν εφάρμοσε το φέρ-πλέι καθώς βρισκόταν όπως φωνάζουν οι φιλοξενούμενοι μιας και παίκτης της Τριάδας στο έδαφος.

Οι φιλοξενούμενοι έσπευσαν να ζητήσουν τα ρέστα από το θύμα που μετατράπηκε για λίγο σε θύτη.Έγινε πανδαιμόνιο και την πλήρωσε με κόκκινη ο Κικίδης.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Σταματάκος πετυχαίνοντας το ένατο φετινό του γκολ και το δεύτερο για την ομάδα του .

Για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Ζουλιώτης στο 78′ με ωραίο σουτ από πλάγια θέση στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία.

Συμπερασματικά δίκαιη νίκη του Ηρακλή απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε πως δεν ήταν τυχαία τα τελευταία επιτυχημένα παιχνίδια της.

Γενικά καλή η διαιτησία των Φώτη,Τσιφλάκου,Ρουμπή.

Ηρακλής Ψ(Θ.Μεθενίτης):Μπιμπάι, Ζουλιώτης, Τσατσαρώνης, Μπαλόζι, Ρεπετσάς, Τσολάκος(16’λ.τ.Σπανός), Σταματάκος, Γκαράνης (61’Γκάβαλης), Μαναρίτσας, Σκριβάνος Π του Δ(71’Στεργίου), Μήτρου(57′ Σκριβάνος Π του Λ).

Παντριαδικός(Β.Τσιμιχόδημος):Τζαβάρας, Κοροβέσης, Κικίδης, Γκρινιάρης, Ξυφαράς, Γούναρης(80’Χρόνης), Ματράκας( 80’Νεσίμι), Πασάι, Μπαιμπάκης(57’Χασανλάρι), Λούρος, Πατερίτσας(75’Μυτάκης).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ