*ΨΑΧΝΑ: Ανταπόκριση

Τακτική Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη (30-06-2021) για την κορυφαία ομάδα της Εύβοιας (για την περίοδο 2020-2021), τον Ηρακλή Ψαχνών και το ″φαινόμενο″ περασμένων χρόνων, έγινε πάλι ″ορατό″!
Λιγοστές παρουσίες στην ΓΣ, ο καύσωνας ίσως ήταν μια καλή δικαιολογία -για κάποιους-, με φανερή την αδιαφορία από πλευράς του κόσμου των Ψαχνών για την ομάδα τους, τον ιστορικό Ηρακλή Ψ.!
Είναι πιθανό να βρεθεί χωρίς διοίκηση ο ″ΗΡΑ″ και να μην μπορέσει να κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2021-2022, καθώς στο σύνολό τους σχεδόν, τα μέλη του ΔΣ, παραιτήθηκαν και δεν εκφράστηκε, ούτε καν άποψη, για ″…το τι μέλλει γενέσθαι″!
σίγουρα για μια ακόμα φορά ο ″ροπαλοφόρος″ είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι!

Η 2η επαναληπτική Γενική Συνέλευση ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 (στον ίδιο χώρο-Γυμνάσιο Ψαχνών και την ίδια ώρα), και αν πάλι δεν βρεθεί διάδοχη κατάσταση, ο Ηρακλής θα ″κατεβάσει ρολά″ και θα οδηγηθεί στο πρωτοδικείο!

Ο πρόεδρος Γιώργος Στούπας, αναφέρθηκε στην φετινή παρουσία του Ηρακλή στην Γ’ Εθνική, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρξαν, αλλά και στην προσωπική του τεράστια ζημιά από την θεομηνία του περασμένου Αυγούστου, που το έφεραν στα πρόθυρα να τα παρατήσει, αλλά και στην έλλειψη συμπαράστασης από τον κόσμο των Ψαχνών…
Αναφερόμενος στο περίεργο και παράξενο συνάμα, πρωτάθλημα και την απώλειά του, εστίασε κύρια στην ήττα στην Αγριά… Ο πρόεδρος Γ. Στούπας, απένειμε τα εύσημα στον Ψαχνιώτη τεχνικό της ομάδας Σάκη Μεθενίτη… Τέλος τόνισε ότι την απόφασή του για αποχώρηση από τα διοικητικά της ομάδας!