Στο πλήρως ανακαινισμένο και πραγματικό στολίδι Αμφιθέατρο του ΕΚΠΑ Ψαχνών (πρώην ΤΕΙ), ο Ηρακλής Ψαχνών. οργάνωσε μια σπουδαία εκδήλωση!

Παρουσία πολλών φίλων, του προπονητικού team, των ποδοσφαιριστών της α’ ομάδας, αλλά και του συνόλου των παικτών των Ακαδημιών της Ψαχνιώτικης ομάδας και φυσικά της διοίκησης του ″ΗΡΑ″, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα των Ακαδημιών του Ηρακλή Ψ.!

Εδώ να σημειώσουμε ότι η αντίστοιχη πίτα της ″μεγάλης″ ομάδας θα κοπεί στ’ αποδυτήρια στον Κυριακάτικο αγώνα με την Δόξα Προκοπίου!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεσσαπίων-Διρφύων, Γιάργος Ψαθάς, η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ Βαγγελίτσα Μύταλα, η επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Τζοβάνα Γκόγκου και πολλοί Δημοτικοί Σύμβωουλοι.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Πολιτισμού Ηλίας Μπουρμάς και ο σύμβουλος Αθλητισμού Κώστας Γαλάνης.

Παρούσα φυσικά και η ΕΠΣΕ με τα μέλη του ΔΣ  Δημήτρη Ιωσήφ και Κυριάκο Καλυβίτη, ενώ το παρών έδωσε και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γι΄’αννης Παπακωνσταντίνου!

Το κύριο μέρος τη εκδήλωσης αφορούσε τα θέματα των τμημάτων Υποδοαμής, ένα σπουδαίο και σημαντικό κομμάτι στην λειτουργία και το μέλλον των ομάδων…

Η ομάδα των Ψαχνών, για μαι ακόμα φορά έδειξε ότι έχει δώσει και δίνει ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα και σ’ αυτό τον τομέα, με την λειτουργία Ακαδημίας που αποτελείται από 100 και πλέον παιδιά, μια Ακαδημία άριστα οργανωμένη και σε σύγχρονα πρότυπα!

Στο πάνελ των ομιλητών ο Τεχνικός Διευθυντής Εκπαίδευσης της ΕΠΟ, Μπάμπης Ζελενίτσας, ο Εκπαιδευτής Σχολών προπονητών, ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής Γιάννης Βονόρτας, η διατροφολόγος-διαιτολόγος Κατερίνα Χουχούμη και φυσικά ο Ψαχνιώτης, παλιός άσος και προπονητής του Ηρακλή Ψ., προπονητής σήμερα της Εθνικής Γυναικών και εκπαιδευτής προπονητών, Αντώνης Πριόνας!

Εισηγητές ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής Εκπαίδευσης της ΕΠΟ, Μπάμπης Ζελενίτσας, η διατροφολόγος-διαιτολόγος Κατερίνα Χουχούμη και ο ″δικός″ μας Αντώνης Πριόνας, που εντυπωσίασαν με την ανάπτυξη των θεμάτων που αφορούν τα των Ακαδημιών και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων!

*για το φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ