Ήταν ένα πολύ δυνατό τέστ για τους ″πράσινους″ των Ψαχνών, κόντρα στους ″οράνιε″ του Υπάτου, μιας ομάδας με υψηλούς στόχους στην Γ’ Εθνική για την φετινή αγωνιστική περίοδο!
Βέβαια εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι ο Ηρακλής Ψ., είχε κάποιες απουσίες σημαντικές, όπως του Καλοχωρίδη και του Θεόφ. Σπανού και κάποιες ακόμα, που ανάγκασαν τον Σάκη Μεθενίτη να ″ανακατέψει″ για καλά την τράπουλα, για να παρατάξει αξιόμαχη ομάδα και το πέτυχε!
Οι φιλοξενούμενοι, του Υπάτου, σαφώς πιο έτοιμοι και με όλο το δυναμικό τους, ήταν πιο κινητικοί και πιο επικίνδυνοι στο ξεκίνημα του αγώνα και προσπάθησαν να πιέσουν, δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες, μπροστά από την εστία του Μπιμπάϊ, όμως η άμυνα του Ηρακλή με κορυφαίο τον …Ηρακλή Μπαλόζι και άξιο συμπαραστάτη του τον Γιάν. Γκαράνη, αντιδρούσε πολύ θετικά… Επιθετικά οι γηπεδούχοι, ήταν φανερό ότι αντιμετώπιζαν πρόβλημα στον τομέα της δημιουργίας!
Στο β’ μέρος ο ″ΗΡΑ″ ισορρόπησε περισσότερο το παιχνίδι και επιχείρησε με περισσότερη ένταση επιθετικά, απειλώντας την εστία των φιλοξενούμενων…
Οι αλλαγές και η είσοδος νεαρών ταλαντούχων, αλλά άπειρων παικτών και η διαφορά ετοιμότητας, είχαν σαν αποτέλεσμα, να βρουν την ευκαιρία οι Βοιωτοί, να πετύχουν ένα γκολ και να έχουν και ένα δοκάρι, παράλληλα με δύο-τρεις ακόμα καλές ευκαιρίες!
Το μοναδικό γκολ που έκρινε την φιλική αυτή αναμέτρηση, το πέτυχε στο 61′ ο Νικολόπουλος, με κεραυνό πάνω στην κίνηση, πλάγια και έξω από την περιοχή! Ο ίδιος παίκτης στο 80′ με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι του Μπιμπάϊ…
Αναμφισβήτητα οι δύο τεχνικοί Σάκης Μεθενίτης και Στάθης Σταθόπουλος, σ’ αυτό το δυνατό φιλικό είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα συστήματα και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, για τους παίκτες τους…
Φυσικά ο Ψαχιώτης τεχνικός, δικαιολογημένα ″τρίβει″ τα χέρια του από ικανοποίηση, για τις δύο πολύ σημαντικές και ουσιαστικές προσθήκες, στο ρόστερ της ομάδας! Είναι απόλυτα σίγουρο και εξακριβωμένο (δεν επιδέχεται καμιά αμφιβολία) ότι από την Δευτέρα παίκτες του Ηρακλή Ψ, θα είναι ο αμυντικός ογκόλιθος Θανάσης Ρεπετσάς και ο μεσοαμυντικός Γιάννης Τσολάκος, που ήταν και την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα των Ψαχνών…!

 Ευκαιρία για καλή ″προετοιμασία″ σε δυνατό φιλικό παιχνίδι και για τους διαιτητές: Αποστόλη Παπαποστόλου, Γιώργο Νικολάου και Παναγιώτη Σέρρα, που αρίστευσαν! 

*ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. (Σάκης Μεθενίτης): Μπιμπάϊ, Π. Λ. Σκριβάνος, Τσατσαρώνης, Μπαλόζι, Σπ. Γκάβαλης, Μπατζελής, Σταματάκος, Γκαράνης, Μαναρίτσας, Στεργίου, Μήτρου, έπαιξαν και οι: Μουτουσίδης, Ρουμελιώτης, Παριανός, Σαρρής, Γ. Κατσαρής, Λάμπρου, Χατζηαντωνίου, Κ. Γκάβαλης, Ταυλαρίδης.

*ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Στάθης Σταθόπουλος): Ντουμάνης, Δέδες, Οικονομόπουλος, Γκούμας, Κουτσούμπας, Μαλισιόβας, Μίχος, Νικολόπουλος, Βάθης, Μπομπανά, Ποτουρίσης, έπαιξαν και οι: Βιενάς, Κακάβας, Καράϊ, Κραβαρίτης, Παπαχαραλάμπους, Σαχσανίδης, Σπηλιώτης, Σβίγκος, Ρούσσης.

*για ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το παιχνίδι ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ