Σε ανανεώσεις της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά και στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη, προχώρησε η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών!

Πιο συγκεκριμένα, στο ρόστερ της ομάδας των Ψαχνών, παραμένουν:

  • Σταμέλος Γεωργίου

    ο τερματοφύλακας Σταμέλος Γεωργίου, για πολλά χρόνια πιστός του ″ΗΡΑ″ και πάντα μια πολύ αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια των ″πρασίνων″ και που συνεχίζει την ιστορία του εμβληματικού, πατέρα του Θανάση Γεωργίου.

  • ακολούθησαν οι ″Διόσκουροι″ (έλκουν καταγωγή από το Αγρίνιο, αλλά ουσιαστικά ″πολιτογραφημένοι″ Ψαχνιώτες), ο δεξιός ακραίος αμυντικός Δημήτρης Ζουλιώτης και ο κεντρικός αμυντικός Θανάσης Ρεπετσάς! Το να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά για το ποιοι είναι, μάλλον είναι περιττό! Και οι δύο έχουν γράψει την δική τους -μεγάλη- ιστορία με τα χρώματα του Ηρακλή Ψ.!

*Στον μεταγραφικό τομέα ο ″ΗΡΑ″ προχωράει, με ″Ευβοιώτικο″ προσανατολισμό, έτσι πρόσθεσε στο δυναμικό του, τον έμπειρο πλέον πορτιέρε Δημήτρη Ντουμάνη!

Δημήτρης Ντουμάνης

Ο 27χρονος κήπερ τα τελευταία 5 χρόνια αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ευβοϊκό Xαλκίδας και το 2009 πήγε στην Προποντίδα με την οποία έπαιξε για πρώτη φορά στην Α’ ΕΠΣΕ, μόλις στα 17 του χρόνια!
Μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2012-13 ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της “Μπάρτσα”, για να μετακομίσει, την επόμενη χρονιά στον ΑΟ Χαλκίς (Δ’ Εθνική23 συμμετοχές)!
Επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣΕ το 2014 κάτω από τα δοκάρια της Δροσιάς, για μια χρονιά.

Για αγωνιστικές περιόδους (2015-18) παίζει με τον ΑΟ Χαλκίς, στην Γ’ Εθνική, στη συνέχεια πάει για μια χρονιά στον Αμβρυσσέα Διστόμου και την τελευταία περίοδο (2019-20) αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική με τον ΑΟ Υπάτου.
Να σημειώσουμε εδώ ότι το 2018 ήταν ο βασικός πορτιέρε της Μικτής Regions Εύβοιας, όταν αυτή πραγματοποίησε την 2η της έξοδό, στην Ευρώπη (Ουαλία τελική φάση).