Χωρίς αμφιβολία ήταν μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά για τους ″πράσινους″ των Ψαχνών!
Ο Ηρακλής Ψ., στην κυριολεξία ασυγκράτητος, ″κάλπαζε″ για την κατάκτηση του τίτλου (και το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική), 23 αγωνιστικές αήττητος, με την καλύτερη επίθεση (69 γκολ) και άμυνα (12 γκολ), αλλά και μια διαφορά 13 ολόκληρων βαθμών, από τον 2ο της βαθμολογίας, απλά περίμενε την λήξη του πρωταθλήματος! Απλά η αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω επιδημίας, ″συντόμευσε″ την κατάκτηση του τίτλου!
Ανάλογος και ο ″καλπασμός″ στο Κύπελλο Εύβοιας, όπου στον τελικό θ’ αντιμετώπιζε τον Ελλήσποντο, οι Ψαχνιώτες ήταν το απόλυτο φαβορί για να κάνουν και το ντάμπλ! Ένας όμως τελικός που δεν έγινε ποτέ…

Κάτω από αυτές τις συνθήκες λοιπόν και με αυτά τα δεδομένα έγινε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση!
Πάνω από 50 (σε σύνολο 95 ταμιακά εντάξει) μέλη έδωσαν το παρόν!
Δικαστικός αντιπρόσωπος ήταν ο δικηγόρος Θέμης Κωντσιλίδης (παλιός πρόεδρος του Απόλλωνα Ερέτριας), ενώ γραμματέας της ΓΣ ο Γιώργος Σίδερης.

Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Μεσσαπίων-Διρφύων Γιώργος Ψαθάς, που εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για την επιτυχία της ομάδας του Ηρακλή Ψ. και δεσμεύτηκε δημόσια, ότι ο Δήμος θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα στην νέα της μεγάλη προσπάθεια!
Παρούσα στην ΓΣ και η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου, Τζοβάνα Γκόγκου, πού και αυτή είχε ανάλογη τοποθέτηση με αυτήν του Δημάρχου, γιατί όπως τόνισε ο Ηρακλής Ψ. είναι υπόθεση όλων των πολιτών των Ψαχνών και όχι μόνο!
Ο πρόεδρος Γιώργος Στούπας (φωτό αριστερά) έκανε τον διοικητικό απολογισμό (πατήστε και ακούστε σχετικά):

Ο Γιώργος Σίδερης (φωτό δεξιά)  ήταν αυτός που έκανε τον Οικονομικό απολογισμό (πατήστε και ακούστε σχετικά):

Στην συνέχεια και αφού εγκρίθηκαν ομόφωνα οι δύο απολογισμοί, ήρθε η ώρα της υποβολής υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη, νέου ΔΣ! Και εδώ άρχισαν τα δύσκολα, καθώς δεν υπήρξε καμία υποψηφιότητα! Ακούστε στην συνέχει στο ηχογραφημένο την τοποθέτηση για το θέμα, από τον πρόεδρο Γιώργο Στούπα: 

Λιγόλογος αλλά πολύ ουσιαστικός και συνάμα καυστικός για το συγκεκριμένο θέμα, ο παλιός άσος του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου (Ηρακλής Ψ. & ΑΟ Χαλκίς), Δημήτρης Λεοντής (εκτός από ποδοσφαιριστής, έχει υπηρετήσει τον ″ΗΡΑ″ από πολλά διοικητικά πόστα), παρακολουθήστε τα λίγα αλλά πολύ ουσιαστικά που  είπε:

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, η ΓΣ θεωρείται ότι διακόπηκε και θα επαναληφθεί την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο και την την ίδια ώρα, με μοναδικό θέμα την διενέργεια εκλογών για νέο ΔΣ.

*για φωτορεπορτάζ από την ΓΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ