Με τη πιο κάτω ανακοίνωση ο πρωταθλητής Ηρακλής Ψαχνων, έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας, με τον ικανότατο κήπερ, Μέλι Μπιμπάϊ:

″Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την λύση με κοινή συναίνεση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μέλι Μπιμπάι, τον οποίο ευχαριστεί για την συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα μας και του εύχεται κάθε οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία!″

Φυσικά εδώ να τονίσουμε ότι ο 31χρονος τερματοφύλακας (φωτό αριστερά), αποχώρησε από την ομάδα των Ψαχνών, για λόγους καθαρά απόστασης, καθώς όλη την χρονιά ήταν υποχρεωμένος να πηγαινοέρχεται Αιδηψό-Ψαχνά-Αιδηψό (όπου και η μόνιμη κατοικία του. Με τις υποχρεώσεις να είναι σαφώς περισσότερες την νέα αγωνιστική περίοδο, αυτό καθιστούσε την παραμονή του φοβερά δύσκολη… Πάντως εδώ να τονίσουμε ότι όλοι στα Ψαχνά μιλάνε με τα καλύτερα λόγια, τόσο για την αξία όσο, κυρίως, για τον χαρακτήρα του Μέλι Μπιμπάϊ!
Η φετινή παρουσία του Μέλι Μπιμπάϊ στον πρωταθλητή Ηρακλή Ψ. (συμμετοχή στους 19 από τους 21 αγώνες που έδωσε ο Ηρακλής Ψ και 1710′).

Έτσι ο Ηρακλής Ψ. είναι πλέον σε αναζήτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα, που θα συμπληρώσει την τριάδα των πορτιέρε του φετινού Ηρακλή Ψ. (ήδη στην δύναμη της ομάδας των Ψαχνών, είναι ο Σταμέλος Γεωργίου και ο νεοαποκτηθής Δημήτρης Ντουμάνης).