Ηρακλης Ψ.: ..ξε-ΨΑΧΝ-ίζοντας το μέλλον! (φωτό+βίντεο)

0
623

*ΨΑΧΝΑ: για το Δ & Α -Αποστόλης Αποστολίδης & -Μανώλης Βέττας  

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Ψαχνών, ο Ηρακλής Ψ., χάραξε μια νέα πορεία, που αφορά το άμεσο, αλλά και το μακροπρόθεσμο μέλλον της Ψαχνιώτικης ομάδας, όπως ακριβώς οριοθετείται από το μοτό:

…ξε-ΨΑΧΝ-ίζοντας το μέλλον! 

Ήταν η παρουσίαση του πλάνου για την οργάνωση και την λειτουργία των Ακαδημιών του Ηρακλή Ψ., μια προσπάθεια που ξεκίνησε από το ΄΄0΄΄ και θα προχωρήσει πάνω σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο, που περιλαμβάνει τα πάντα, μιας σύγχρονης και επιστημονικά κατοχυρωμένης Ακαδημίας ποδοσφαίρου… Στόχος των ανθρώπων του Ηρακλή Ψ., να γίνει η ομάδα στο μέλλον ″αυτάρκης″ με την προώθηση δικών της παιδιών στην μεγάλη ομάδα, παιδιών που θα ″ξέρουν″ την ομάδα, τα θέλω και την νοοτροπία της…

Γενικός Διευθυντής Ακαδημιών είναι ο Γιώργος Σίδερης, θα υπάρχει ο Τεχνικός Διευθυντής, επικεφαλής κόουτς στα Τμήματα Ακαδημιών είναι ο παλιός άσος του Ηρακλή Ψ. και προπονητής UEFA-B, Άγγελος Βογιατζής, με συνεργάτες τους, Μάριο Πριόνα (UEFA-B), Χρήστο Τυχάλα (UEFA-C) και Θοδωρή Μητροπέτρο (UEFA-C) και θα υπάρχει άμεση συνεργασία με το προπονητικό team της Α’ ομάδας (Σάκης Μεθενίτης-Νίκος Σαρρής και Κώστας Μπόλμπασης).

Την Επιτροπή που θα έχει την ευθύνη των Ακαδημιών απαρτίζουν (εκτός από τον Γεν. Δ/ντή Γιώργο Σίδερη) και οι Αντώνης Ακριώτης, Γιώργος Αλαμάνος, Νίκος Γκίκας, Νίκος Καλαβρής, Δήμος Κιαπέκος και Γιάννης Σέγκος. Στην Εφορία τμημάτων γυναικών-κοριτσιών είναι οι κες Καίτη Γκαλούφα και Παναγιώτα Κόκκινου.

Στην εκδήλωση εκτός από το καλωσόρισμα του Γιώργου Σίδερη, έκαναν σύντομες τοποθετήσεις ο  Δήμαρχος Μεσσαπίων-Διρφύων και πρόεδρος της ΕΠΣΕ, Γιώργος Ψαθάς, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου, πρώην Δήμαρχος Γιάννης Μπουροδήμος, ο πρ. πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου και ο πρόεδρος του ΔΣ του Ηρακλή Ψ. Γιώργος Στούπας και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Πριόνας (οι τοποθετήσεις τους στο ηχογραφημένο που ακολουθεί):

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ″Δυνατά & Αθλητικά″: Η πολύ σημαντική-αναλυτική-ουσιαστική και τεκμηριωμένη επιστημονικά, εισήγηση του Ομοσπονδιακού Τεχνικού και καθηγητή στις Σχολές προπονητών UEFA της ΕΠΟ, Αντώνη Πριόνα, σχετικά με την οργάνωση και την λειτουργία των Ακαδημιών ποδοσφαίρου:

***ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την εκδήλωση: