Καλό παιχνίδι, στο Στάδιο Ψαχνών, όπου δυό παλιοί γνώριμοι, όπως κάθε χρόνο συναντώνται σε αρκετές αναμετρήσεις (φιλικά, πρωτάθλημα και κύπελλο)!
Με τις δύο ομάδες να έχουν αλλάξει σε πολλά στην αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει και να βρίσκονται στο στάδιο της προσαρμογής για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους, έγινε αυτό το παιχνίδι…
Κυριάρχησε α’ μέρος ο Ηρακλής, που ΄΄ξεδίπλωσε΄΄ πολλές από τις αναμφισβήτητες αρετές του για αυτή την χρονιά, πέτυχε 3 γκολ, είχε αρκετές περίτεχνες ενέργειες και κάποιες χαμένες ευκαιρίες! Στο β’ μέρος, το παιχνίδι λόγω πολλών αλλαγών, κύρια από πλευράς ‘’πρασίνων’’ είχε άλλη εξ ίσου ενδιαφέρουσα εικόνα…
Πολύ καλά στοιχεία το ανανεωμένο και νεανικό Αυλωνάρι, του Βαγγ. Ντόβολη, έδειξε ότι θα είναι μια ομάδα που θα ξέρει τι ζητά στο γήπεδο και οπωσδήποτε θα είναι από αυτές που θα έχουν ρυθμιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα… Χαρακτηριστικό των νεαρών παικτών του κόουτς-Ντόβολη, τα πολλά ΄΄τρεξίματα΄΄ και το ασταμάτητο πρέσινγκ, αλλά και η πολύ καλή τους τεχνική κατάρτιση!
Ήταν ένα πολύ καλό τέστ και για τις δύο ομάδες και σίγουρα οι δύο τεχνικοί έβγαλαν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα!

*τα γκολ:

15′ πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος) Σταματάκος 1-0,

19′ απ’ ευθείας φάουλ Μήτρου 2-0,

35′ από εντυπωσιακή προσπάθεια και ασίστ του Σπ. Γκάβαλη, ο Αργ. Στεργίου με θαυμάσιο ΄΄τελείωμα΄΄ το 3-0.

43′ με πολύ ωραίο πλασέ Μακρής το 3-1,

47′ με πέναλτι, ο Σπ. Γκάβαλης το 4-1,

60′ ΄΄συστημένη΄΄ σέντρα του Πέππα και με κεφαλιά-ψαράκι ο Μακρής 4-2…

87′ λόμπα έξω από την περιοχή του Μακρή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπιμπάϊ.

διαιτητές: Γιώργος Κασομούλης-Κώστας Κωνστάντιος-Κώστας Αργύρης

ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.(Σάκης Μεθενίτης): Μπιμπάϊ, Π. Λ. Σκριβάνος, Τσατσαρώνης, Μπαλόζι, Καλοχωρίδης, Σπανός, Σταματάκος, Σπ. Γκάβαλης, Μαναρίτσας, Αργ. Στεργίου, Μήτρου, έπαιξαν και οι: Χ”αντωνίου, Αλαφάκης, Μουτουσίδης, Κ. Κατσαρής, Σαρρής, Παριανός, Κ. Γκάβαλης, Λάμπρου, Μπατζελής, Ρουμελιώτης, Ν. Κατσαρής.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Κολτσινιάκου, Μακρυνικόλας, Β. Καρατζάς, Φωτιάς, Καράπας, Μακρής, Πέππας, Γ. Κούκης, Ντραγκότι, Μανδράκας, έπαιξαν και οι: Β. Τσαλιαγκός, Γ. Ντόβολης, Παππάς, Μπρούνο, Ν. Κούκης. (απουσίασαν για διάφορους λόγους, Βαγγέλης και Γιώργος Κοκκάλας, Κόκκος, Γ. Καρλής, Μπρεγκανάκου, Κιούσης και Μπράχα).

*για φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ