Με 1-0 επικράτησε ο Ηρα Μεσαπείων Διρφύων του Παιανικός στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και με το απόλυτο των νικών σε έξι παιχνίδια είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το συγκρότημα του Τάκη Σπυρόπουλου που αγωνίστηκε στο “ουδέτερο” Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας είχε αρκετές ευκαιρίες για παραπάνω γκολ με τις Καγκέλη, Σουλτάτη, και δύο δοκάρια με τις Καγκέλη Θέμελη πήρε την νίκη χάρη στο γκολ της Σάνου με ατομική ενέργεια στο 36′ του αγώνα.
ΉΡΑ Μεσαπείων Διρφύων(Τάκης Σπυρόπουλος):Σουλτάτη Μ., Κοτρογιάννη, Στράτζου, Ακριώτη, Θεοδώρου, Θέμελη, Σπανού, Παπάζογλου, Καγκέλη, Σουλτάτη Ρ., Κάλφα.
Αναπληρωματικοί: Παπαδημητρίου, Δαμιανού, Στεργίου, Σμπρίνη, Πουρνή, Κουβέλη.
Παιανικός: Γκλιάτη, Πανιτσίδη, Πετρόχειλου, Μπασδέκη, Μακρή, Ψαλτάκη, Γονατά , Ηλιοπουλου, Πολυχροοπούλου, Παπαδοπούλου, Μιχαλάκη.










