Ποιές είναι οι ομάδες που πήραν, επιχορήγηση από την ΓΓΑ, θα πάρουν ή έχουν προβλήματα, με τα ″χαρτιά″ τους;

″Πλατφόρμα″ της ΓΓΑ, αναγνωρίσεις, καταχωρήσεις, αιτήσεις και πολλά ακόμα, ήταν αυτά που κλήθηκαν, όλα τα Σωματεία, όλων των αθλημάτων, να βρουν, να συμπληρώσουν και να καταθέσουν στις αρμόδιες Υπηρεσίες για την ″πολυπόθητη″ επιχορήγηση (έκτακτη)!

Έχουν κατά καιρούς γραφτεί διάφορα, έτσι αόριστα και σκόρπια…

Η όλη διαδικασία για την τακτοποίηση, των τυπικών, της όλης προσπάθειας, σίγουρα ήταν πολύ δύσκολη και χρειαζόταν πολύ υπομονή και πάρα πολύ ″ψάξιμο″!
Στην όλη αυτή διαδικασία πρωτοστάτησε και ουσιαστικά ήταν δικό του ″έργο″, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Εύβοιας, Γιώργος Πίσχινας, ο οποίος ″…ήξερε που και πως θα ψάξει″, στο αρχείο της ΕΠΣΕ και για πολλές μέρες και ώρες!
Η πολύτιμη, μεθοδική και μοναδική δουλειά, που αφορούσε την αρχειοθέτηση των δικαιολογητικών όλων των ομάδων της Εύβοιας, από την Διευθύντρια της ΕΠΣΕ, κα Βάσω Ηλία (συνταξιοδοτήθηκε πριν λίγο καιρό), ενώ την δουλειά αυτή συνέχισε και η αλησμόνητη Χρύσα Γεραμάνη, ενώ σημαντικότατη και ουσιαστική ήταν η συμβολή της Αγγελικής Κόκκινου (Γραμματεία της ΕΠΣΕ), που εν μέσω κορονοϊού, ″έβγαλε″ όλη την γραφική δουλειά, αναλώνοντας πολλές ώρες στο Αρχείο της ΕΠΣΕ!
Ο ΓΓ του ΔΣ της ΕΠΣΕ, έμπειρος και κύρια ενήμερος στο θέμα, αξιοποίησε απόλυτα αυτό το αρχείο και εξυπηρέτησε, αποφασιστικά τα Σωματεία!

Το Δυνατά και Αθλητικά, μετά από επίπονη προσπάθεια, αναζήτηση στοιχείων και κύρια με την ουσιαστική βοήθεια του ΓΓ της ΕΠΣΕ Γιώργου Πίσχινα, που πρόθυμα μας εξυπηρέτησε, προχώρησε σας παρουσιάζει, πως είναι μέχρι σήμερα η κατάσταση στο θέμα της πλατφόρμας και της αναγνώρισης των ομάδων της Εύβοιας, από την ΓΓΑ!

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν αναλυτικά όλα όσα αφορούν το θέμα των επιχορηγήσεων και της κατάστασης που σήμερα βρίσκονται τα σωματεία της Εύβοιας!

Η πρώτη ενότητα αφορά τις 13 ομάδες που ήδη έχουν πάρει την επιχορήγηση:

*ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ από την ΓΓΑ:

 1. ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ Χαλκίδας (γυναικεία ομάδα),
 2. ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών,
 3. ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ Αλιβερίου,
 4. ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ,
 5. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μαντουδίου,
 6. ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ,
 7. ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,
 8. ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ,
 9. ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ,
 10. ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ,
 11. ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ Κεχρών,
 12. ΠΑΟ ΛΙΧΑΔΑΣ,
 13. ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ Κριεζών.

*ακολουθούν οι 31 ομάδες που αναμένεται πολύ σύντομα να πάρουν την επιχορήγηση καθώς έχουν καταθέσει πλήρη δικαιολογητικά.