Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο με την διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής στην Γ’ εθνική στον 2ο όμιλο όπου μετέχει ο ΑΟΝ.Αρτάκης και με την 8η αγωνιστική στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε.

Ο ΑΟΝ.Αρτάκης θέλει το τρίποντο με αντίπαλο τον Εορδαϊκό για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής κάνοντας ένα ακόμα σημαντικό βήμα για τον στόχο του. Στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε μετά την αποχώρηση και των Λουκισίων τα παιχνίδια όλα πλέον σημαντικά για όλους.

Γ’ εθνική 2ος όμιλος 10η αγωνιστική

  • ΑΟΝ.Αρτάκης – Εορδαϊκός
  • Ένα παιχνίδι που ο ΑΟΝ.Αρτάκης θέλει το τρίποντο που θα τον κρατήσει σε τροχιά κορυφής και αν μπορεί ακόμα να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα ακόμα για τον μεγάλο στόχο της ανόδου. Η ομάδα του Εορδαϊκού ευρισκόμενη στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στο τοπικό θέλει επειγόντος βαθμούς η βαθμό για να ξεκολλήσει από τα χαμηλά. Παιχνίδι με ξεκάθαρο και μεγάλο φαβορί τον ΑΟΝ.Αρτάκης ο οποίος από την ήττα στο Πετρίτη και έκτοτε βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση τελευταία έχοντας μετατρέψει την έδρα του το ” Νίκος Κίλιμπας ” σε απόρθητο φρούριο.

Α’ Ε.Π.Σ.Ε 8η αγωνιστική

  • Μακρυκάπα – Σταυρός
  • Το ντέρμπι των Μεσσαπείων για δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια έχουν ανοδική πορεία στο ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Στην επιστροφή του Νίκου Κιαπέκου ως αντίπαλος, ο κόουτς του Σταυρού για μια τριετία 2017-2020 βρέθηκε στον πάγκο των “Λύκων” συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε η Μακρυκάπα καθιερωθεί στις υψηλές θέσεις. Η Μακρυκάπα μετά από 3 συνεχόμενες ήττες θέλει να επανέλθει και πάλι στις επιτυχίες αρχής γενομένης με αντίπαλο τον Σταυρό. Ο Σταυρός από την άλλη μεριά θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία που βρίσκεται και να φύγει με το τρίποντο της νίκης που θα τον καθιερώσει ψηλά βαθμολογικά.
  • ΑΠΚΟ Δροσιάς – ΑΟ.Χαλκίς
  • Επιτακτική ανάγκη το τρίποντο για τον ΑΟ.Χαλκίς για να ξεκολλήσει βαθμολογικά από τις τελευταίες θέσεις. Μετά από 7 αγωνιστικές ακόμα δεν έχει γευτεί το τρίποντο και η νίκη είναι μονόδρομος για ανασάνει βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Ο ΑΠΚΟ Δροσιάς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ανεξαρτήτου της τελευταίας ήττας με την ομάδα του Γιώργου Λάμπρου να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, και μία νίκη θα πιστοποιούσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
  • Αναγέννηση Μαντουδίου – Ταμυναϊκός
  • Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο γήπεδο του Μαντουδίου. Ο Ταμυναϊκος μετά και την νέα απώλεια βαθμών πλέον όλα τα παιχνίδια τα βλέπει χωρίς αύριο θέλοντας την νίκη και εξαντλώντας τις δικές του πιθανότητες για τον τίτλο. Η Αναγέννηση Μαντουδίου τον τελευταίο καιρό είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και βρίσκεται στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας, θέλει την νίκη ενός δυνατού αντιπάλου για να πιστοποιήσει την δυναμική της και να κάνει ακόμα ένα βήμα για τον στόχο της που είναι να τερματίσει ψηλά.
  • Απόλλων Ερέτριας – Μαρμάρι
  • Τρίποντο που θα τον απομακρύνει από τις επικίνδυνες θέσεις θέλει ο Απόλλων Ερέτριας και να μην έχει το περσινό άγχος της παραμονής, ένα τρίποντο θα ήταν σημαντικό και συνάμα πολύτιμο για την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Το Μαρμάρι από την άλλη έχει δείξει τώρα τη δυναμική του, την προηγούμενη εβδομάδα πέτυχε σημαντική νίκη επί της Μακρυκάπας, και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και ενάντια του Απόλλων Ερέτριας ώστε να κάνει σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής.
  • Κάρυστος – Αμαρυνθιακός
  • Ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες που γίνεται στην σκιά του θανάτου του προέδρου της Καρύστου Λάκη Κοσμετού. Η Κάρυστος για ακόμα μια χρονιά πιστοποιεί την δυναμική της εξελισσόμενη σε μια υπολογίσιμη δύναμη στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε και έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει την ζημιά ανεξαρτήτου αντιπάλου. Ο Αμαρυνθιακός συνεχίζει ακάθεκτος και αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας αποκτώντας σημαντική διαφορά από τον έτερο διεκδικητή του τίτλου έχοντας γίνει πλέον το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, θέλει μία ακόμα νίκη προκειμένου να κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ εθνική.
  • Ιστιαία – Προποντίδα
  • Παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που ανέβηκαν φέτος στην μεγάλη κατηγορία του ευβοϊκού ποδοσφαίρου, θα τεθούν αντιμέτωποι και πάλι μετά από δύο μήνες είχαν κοντραριστεί και τον Σεπτέμβριο για την πρώτη φάση του League Cup με την Προποντίδα να επικρατεί με 0-2 και να προκρίνεται. Η Ιστιαία παρά τα σκαμπανεβάσματα που έχει στην απόδοσή της έχει καταφέρει να κάνει μια καλή συγκομιδή βαθμών και να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη ένα τρίποντο θα την ξεμάκρυνε ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Η Προποντίδα στην επιστροφή της στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα όντας στην δεύτερη θέση έχοντας εκμεταλλευτεί την έδρα της τον Βούρκο που μετατραπεί σε κάστρο και απόρθητο φρούριο έχοντας το απόλυτο νικών εντός έδρας. Η Προποντίδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μία ακόμα νίκη αυτή την φορά εκτός έδρας θα συνεχίσει να φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Παιχνίδι με την Προποντίδα βάσει φόρμας το τελευταίο διάστημα όπου βρίσκεται να έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.
  • Ελλήσποντος – Λουκίσια 3-0 α.α
  • Αιδηψός – Ηρακλής Ψαχνών 3-0 α.α