Το 1ο τουρνουά μπάσκετ ΄΄Ραφαήλ Σκεμπές΄΄  διοργανώνει η ΑΕΕΠ Χαλκίδας την Τρίτη και την Τετάρτη (22-23 Δεκεμβρίου), στη μνήμη του άτυχου και αδικοχαμένου, παίκτη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, πριν 1,5 χρόνο, σε εκείνο το τραγικό τροχαίο στον ΄΄Κολοβρέχτη΄΄ (στον δρόμο Αρτάκη-Ψαχνά)!.

Η ανακοίνωση της ΑΕΕΠ Χαλκίδας

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΑΦΑΗΛ ΣΚΕΜΠΕ Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. ανακοινώνει την διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Ραφαήλ Σκεμπέ αφιερωμένο στην μνήμη του αδικοχαμένου καλαθοσφαιριστή με την συμμέτοχη των ανδρικών ομάδων που αγωνίστηκε ο Ραφαήλ, Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C., Α.Γ.Ε.Χ., ΓΑΣ Βασιλικού, Ε.Σ. Κάδμος Θήβας.
Οι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν το διήμερο 21 και 22 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλκιά-Αναστασιάδη (Πειραϊκή Πατραϊκή).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 • Τρίτη 21/12 στις 18:00 Α.Γ.Ε.Χ. – Ε.Σ. Κάδμος Θήβας και στις 20:00 Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. – Γ.Α.Σ. Βασιλικού
 • Τετάρτη 22/12 στις 18:00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός και στις 20:00 ο τελικός.
  Κατά την διάρκεια του τουρνουά:
 • α) θα πραγματοποιηθεί η απόσυρση της φανέλας με το νούμερο «4», προκειμένου να τιμηθεί ο Ραφαήλ για την προσφορά του στο σύλλογο της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C., αλλά και στον Ευβοιώτικο αθλητισμό συνολικά,
 • β) θα πραγματοποιηθεί η μετονομασία την Ακαδημίας της ομάδας μας σε Ακαδημία Ραφαήλ Σκεμπέ Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C.
 • γ) θα προβάλλεται σε όλα τα διαλείμματα των αγώνων βίντεο με σκηνές του Ραφαήλ εν δράση,
 • δ) Θα αποδοθούν ομιλίες μνήμης για τον Ραφαήλ μας,
 • ε) στην διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχει εξουσιοδοτημένος κουμπαράς για την προαιρετική ενίσχυση του μικρού μας φίλου Γιάννη στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει,
 • στ) στην διάρκεια του τουρνουά θα συγκεντρώνουμε τρόφιμα για την τράπεζα τροφίμων της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος
  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
  Καλούμε όλους να παρευρεθούν στο Τουρνουά, για τον Ραφαήλ μας που μας λείπει αλλά δεν θα ξεχαστεί. Με έναν μαγικό τρόπο δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί. Είναι υποχρέωση όλων μας να μην ξεχαστεί.
  Υ.Γ.1: Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Π.Ε. Ευβοίας, τον Δ. Χαλκιδέων και τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., την Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε., τον Σύνδεσμο Διαιτητών Α.Σ.Ε., τον Σύνδεσμο Κριτών Α.Σ.Ε, το stereabasket.gr, τους φορείς και τις Ενώσεις για την αποδοχή της πρόσκλησης μας και δηλώνουμε παρόν σε οποιαδήποτε εκδήλωση πραγματοποιηθεί στο μέλλον για τον Ραφαήλ.
  Υ.Γ.2: Λόγω των συνθηκών covid
  όποιοι θεατές επιθυμούν να εξασφαλίσουν θέση στο γήπεδο για οποιονδήποτε αγώνα παρακαλώ να επικοινωνήσουν με το τηλ. 6972010264 και σε περίπτωση αδυναμίας διεξαγωγής rapid test θα γίνει δωρεάν με μεριμνά της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C.