Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το ξαφνικό θάνατο του, εμβληματικού προέδρου της ΑΕ Ιστιαίας, Γιάννη Αναγνώστου και όπως είναι λογικό οι άνθρωποι της πόλης της Ιστιαίας και

Ο αξέχαστος αλλά και συνάμα, εκρηκτικός Γιάννης Αναγνώστου!

της ομώνυμης ομάδας δεν τον ξεχνούν, έτσι με μια λιτή ανακοίνωση, αλλά γεμάτη ουσία, μας θυμίζουν τον άνθρωπο που που έφτασε την ΑΕΙ στα σαλόνια των Εθνικών κατηγοριών της χώρας μας:

″Ένας χρόνος πέρασε από τότε που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Απολλωνίου – ΑΟ Ιστιαίας Γιάννης Αναγνώστου.
Θα τον θυμόμαστε πάντα σαν τον άνθρωπο που έφερε την ομάδα της Ιστιαίας σχεδόν σε κάθε σπίτι της χώρας μας, δίνοντας προβολή τόσο σε αυτή αλλά και στην περιοχή μας. Πάνω από όλα όμως θα τον θυμόμαστε σαν τον άνθρωπο που ίσως για πρώτη φορά έδωσε ώθηση στο ποδόσφαιρο της περιοχής, φτάνοντας την ομάδα της πόλης μας πολύ ψηλά.
Υπό την προεδρία του, η Ιστιαία γνώρισε μεγάλες επιτυχίες, τίτλους, διακρίσεις και στιγμές πολύ μεγάλης δόξας, όντας ο Πρόεδρος που την ανέβασε στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, γράφοντας το Βορειοευβοιώτικο ποδόσφαιρο στην ιστορία.

Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους.″