Δεν χωράει καμιά αμφιβολία στο ότι, πώς όσο καλός και να ‘ναι κάποιος στην δουλειά και τις δράσεις του, η αναγνώριση και η καταξίωση έρχονται από όλους αυτούς που έχουν  δει, παρακολουθήσει και αξιολογήσει το έργο του! Τους ″τρίτους″, όπως συνηθίζεται να λέμε! 
Για μια ακόμα φορά ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του, με σπουδαία δουλειά στο Ευβοϊκό και όχι μόνο, ποδόσφαιρο, έρχεται να αναγνωριστεί και να δεχτεί τα συγχαρητήρια για την δουλειά του!
Πρόκειται για τον προπονητή, Βαγγέλη Μπεκάκο, που με σχετική ανακοίνωσή της η ΑΕ Ιστιαίας, εκφράζει τις ευχαριστίες της και πλέκει το εγκώμιο του Βορειοευβοιώτη προπονητή, για την δουλειά και την προσφορά του στον, κορυφαίο, Σύλλογο της Β. Εύβοιας!

″H ομάδα της «Αθλητικής Ένωσης Ιστιαίας» θέλει να εκφράσει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον προπονητή Βαγγέλη Μπεκάκο για την άριστη και καρποφόρα συνεργασία που είχαμε την περασμένη αθλητική σεζόν, στην οποία είχε αναλάβει τις υποδομές μας.

Ο Βαγγέλης είναι από τους γνωστούς «εργάτες» του ποδοσφαίρου όχι μόνο στην περιοχή μας, μιας και έχει γράψει την δική του ξεχωριστή και μεγάλη ιστορία στο χώρο της προπονητικής.

Ο Βαγγέλης είναι από τους πιο καταρτισμένους δασκάλους ποδοσφαίρου, έχει πτυχίο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και οι μεθοδικότητά του, ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός με συγκεκριμένους στόχους, η επιμονή του αλλά και η αγάπη του για τα παιδιά, τον έχουν ξεχωρίσει εδώ και χρόνια και του έχουν δώσει «τίτλους τιμής» που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε μιας και όλοι τους ξέρουμε.

Βαγγέλη σε ευχαριστούμε γιατί μας αφήνεις πλουσιότερους σε γνώση και σε δράση, αλλά και σε εμπειρία. Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επιστροφή σου στην ομάδα της Σκεπαστής και ευχόμαστε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν, μιας και οι δύο πλευρές αγαπάμε και έχουμε στόχο ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στην Εύβοια.″