Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΕ στον 2ο όμιλο και η ΑΕ Καθενών, με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ, στον β’ γύρο, πήρε ″κεφάλι″ 2 πόντων από τον μεγάλο της αντίπαλο τον Πισσώνα! Η κατάκτηση του τίτλου και η επάνοδος στην Β’ ΕΠΣΕ, ήταν πλέον σίγουρη και απλά ζήτημα χρόνου, για τους ″κιτρινόμαυρους″, κάποια άλλη εξέλιξη ήταν κάτι που φάνταζε, απίστευτα δύσκολο!

Η όλη ιστορία με την επιδημία και η διακοπή των πρωταθλημάτων, έβαλε ″φρένο″, στα όποια όνειρα της ομάδας των Καθενών και όλοι ήταν σε αγωνία και αναμονή!
Ήρθε όμως το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης, με την απόφαση της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Εύβοιας, για οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων και την επικύρωση των βαθμολογιών, όπως είχαν, την ημέρα που έγινε η διακοπή!
Η ΑΕ Καθενών λοιπόν μετά την οριστικοποίηση, της κατάκτησης του τίτλου και της ανόδου, έβγαλε την πιο κάτω ανακοίνωση:

ΑΕ ΚΑΘΕΝΩΝ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Αθλητική Ένωση Καθενών, μετά από τις επίσημες ανακοινώσεις, της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Εύβοιας, για την οριστική διακοπή των Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και την επικύρωση των βαθμολογιών, όπως έχουν (την ημέρα της διακοπής), κατακτά άξια το πρωτάθλημα, στον Κεντρικό όμιλο της Γ’ ΕΠΣΕ, και αυτόματα προβιβάζεται στην Β’ ΕΠΣ Εύβοιας!

Η διοίκηση της ΑΕ Καθενών, θέλει ν’ αποδώσει τα εύσημα και να εκφράσει την υπερηφάνεια της, στο ποδοσφαιρικό τμήμα, της ομάδας και πιο συγκεκριμένα στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Γιώργο Ζώγα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Εκφράζουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, επίσης στους χορηγούς και στον Δήμο Μεσσαπίων-Διρφύων, που στήριξαν την ομάδα μας, με την ευχή και την ελπίδα, να συνεχίσουν να είναι κοντά μας και στο μέλλον.
Τέλος, ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στους φιλάθλους μας, που ήταν πάντα κοντά και δίπλα στην ομάδα, τους ποδοσφαιριστές και την διοίκησή της!
Η καθολική παρουσία και συμπαράσταση, των φιλάθλων της ΑΕ Καθενών, έδωσε δύναμη και κίνητρο, σε όλους μας, για να φτάσουμε, την ομάδα εκεί που όλοι ονειρευόμαστε!
Περιμένουμε την άρση των μέτρων, που αφορούν την υγεία όλων μας, για να μπορέσουμε, να γιορτάσουμε την κατάκτηση του τίτλου, μαζί με τους φιλάθλους μας!

Με εκτίμηση για το ΔΣ της ΑΕ Καθενών

Ο πρόεδρος: Γρηγόρης Μπασινάς