Η αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας. Στην Γ’ εθνική ο ΑΟΝ.Αρτάκης έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό από την Κατερίνη και παρέμεινε σε απόσταση βολής με την κορυφή. Στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε ο Αμαρυνθιακός συνέχισε το αήττητο σερί του στα 9/9 , ο Ταμυναϊκός έχασε και άλλο έδαφος με την κορυφή. Ματσάρα στην Μακρυκάπα, το ντέρμπι της Καρυστίας βάφτηκε ερυθρόλευκο, ο Σταυρός σημαντική νίκη ενώ η Χαλκίδα ακόμα αγνοεί την νίκη.

Γ’ εθνική 2ος όμιλος 11η αγωνιστική

  • Σβορώνος – ΑΟΝ.Αρτάκης 0-0
  • Σε μια αναμέτρηση όπου ο ΑΟΝ.Αρτάκης ήτανε κυρίαρχος και καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο κυριάρχησε του αντιπάλου του έχασε αρκετές ευκαιρίες και δοκάρι με τον Παπαδάκη, σε ένα παιχνίδι που δεν απειλήθηκε καθόλου, ο ΑΟΝ.Αρτάκης φεύγει με έναν πολύτιμο βαθμό σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να έχει κερδίσει. Συνεχίζει πάντως να βρίσκεται σε απόσταση βολής με την κορυφή μιας και η μεταξύ τους διαφορά παρέμεινε στους 2 βαθμούς.

Α’ Ε.Π.Σ.Ε 9η αγωνιστική

  • Λουκίσια – ΑΠΚΟ Δροσιάς 0-3 α.α
  • Ηρακλής Ψαχνών – Προποντίδα 0-3 α.α
  • Ταμυναϊκός – Ελλήσποντος 0-0
  • Σε ένα παιχνίδι όπου ο Ταμυναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς στα δίχτυα και υπέπεσε σε νέα απώλεια βαθμών απέναντι στον νεανικό Ελλήσποντο όπου με άριστη οργανωμένη αμυντική τακτική έκλεισε τους διαδρόμους προς τα καρέ του και προσπαθώντας μέσω αντεπιθέσεων να γίνει απειλητικός η ομάδα της Νέας Λαμψάκου έφυγε με σημαντικό βαθμό.
  • Μαρμάρι – Κάρυστος 3-0
  • Το ντέρμπι του νότου βάφτηκε ερυθρόλευκο και το Μαρμάρι κατέκτησε την μεγάλη νίκη με το ευρύ 3-0. Σε ένα παιχνίδι όπου το Μαρμάρι είχε άριστο αγωνιστικό πλάνο, διαχείριση και αποτελεσματικότητα μιας και σκόραρε στις 3 από τις 4 τελικές προσπάθειες πήρε την νίκη. Απέναντι στην Κάρυστο όπου παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων με την απουσία του επιθετικού Αλέξανδρου Ρούσσου να είναι εμφανές έφτασε τις 3 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα.
  • Μακρυκάπα – Αναγέννηση Μαντουδίου 2-2 
  • Σε μια πραγματική ματσάρα με 4 γκολ με ανατροπές στο σκορ με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν με την ισοπαλία να είναι το τελικό αποτέλεσμα όπου νικητής σε αυτόν τον αγώνα ήταν το ποδόσφαιρο. Που είχε πολύ καλό θέαμα άφησε και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες με τον βαθμό σε έναν αγώνα που βάσει εικόνας δικαιούταν και οι δύο ομάδες την νίκη θα ήταν από την άλλη άδικο για όποιον έχανε.
  • Σταυρός – Απόλλων Ερέτριας 2-1
  • Με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο ο Σταυρός πήρε την νίκη και επέστρεψε στις επιτυχίες και πάλι σε μια αναμέτρηση όπου το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη η ομάδα του Σταυρού ήταν  καλύτερη κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας αρκετές ευκαιρίες πέραν του γκολ είχε και δοκάρι, πήρε μια νίκη που τον βοηθάει να πλασαριστεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, από την άλλη ο Απόλλων Ερέτριας παρέμεινε χαμηλά βαθμολογικά.
  • ΑΟ.Χαλκίς – Αιδηψός 3-6
  • Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στην πρώτη τους νίκη, αλλά στην επανάληψη κατέρρευσαν δεχόμενοι την βαριά ήττα. Σε ένα παιχνίδι όπου χάρις σε 3 φθηνά αμυντικά λάθη της Αιδηψού ο ΑΟ.Χαλκίς βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-1. Στην επανάληψη η Αιδηψός μπαίνοντας καλύτερα στην επανάληψη ο ΑΟ.Χαλκίς κατέρρευσε αγωνιστικά με την Αιδηψό να σκοράρει 5 τέρματα και να φτάνει στο ευρύ 3-6. Ο ΑΟ.Χαλκίς αγνοεί εδώ και 9 αγωνιστικές την χαρά της νίκης έχοντας βρεθεί από πολύ νωρίς σε δυσχερή αγωνιστική βαθμολογική θέση.
  • Αμαρυνθιακός – Ιστιαία 2-1
  • Με επαγγελματική νίκη παίζοντας όσο έπρεπε κατέκτησε την νίκη και έφτασε το αήττητο στα 9/9 ο Αμαρυνθιακός κάνοντας ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε. Από την άλλη πλευρά η Ιστιαία έπαιξε φιλότιμα και έδειξε ότι θα είναι σκληρό καρύδι για τους αντιπάλους της, διεκδικώντας βαθμούς ανεξαρτήτου αντιπάλου και δυναμικής προκειμένου να καταφέρει να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.