Ο απολαυστικός ΑΟΝ.Αρτάκης στην καλύτερη του εμφάνιση πήρε μια ακόμα νίκη που τον κρατάει σε απόσταση αναπνοής με την κορυφή της βαθμολογίας στην Γ’ εθνική. Το φετινό τρένο του Αμαρυνθιακού στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε δεν σταμάτησε ούτε στην Μακρυκάπα. Σημαντικό τρίποντο για την Ερέτρια, ο νεανικός Ελλήσποντος ο χρόνος δουλεύει υπέρ του. Ο Κανάνι από μηχανής θεός για τον Ταμυναϊκό τον γλίτωσε από νέα γκέλα. Ο πρωταγωνιστής Καράβολας στην νίκη της Καρύστου. Στο δεύτερο ημίχρονο η νίκη για το Μαντούδι.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου ήταν γεμάτο δράση στα γήπεδα της Εύβοιας καθώς διεξήχθει η 8η αγωνιστική στην Γ’ εθνική στον 2ο όμιλο όπου μετέχει ο ΑΟΝ.Αρτάκης ενώ στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε πραγματοποιήθηκε η 6η αγωνιστική αντίστοιχα. Στο 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής ο ΑΟΝ.Αρτάκης συνέχισε το νικηφόρο σερί εντός έδρας και πήρε μία ακόμα νίκη που τον κρατάει στο -1 από την κορυφή. Στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε στο μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής ο αήττητος Αμαρυνθιακός πέρασε νικηφόρα και από την δύσκολη έδρα της Μακρυκάπας. Ο Απόλλων Ερέτριας σε παιχνίδι ροντέο με 3 αποβολές και 7 τέρματα συνολικά πήρε σημαντική νίκη με υπογραφή Κωνσταντάγκα. Ο νεανικός Ελλήσποντος του Νίκου Ευσταθίου πήρε ακόμα μία νίκη επί της Αιδηψού. Στο γειτονικό Δύστο το αξιόμαχο Μαρμάρι είχε βάλει πολύ δύσκολα στον Ταμυναϊκό αλλά στο φίναλε ο από μηχανής θεός Κανάνι με το γκολ που σημείωσε κράτησε τον Ταμυναϊκό ακόμα ζωντανό στο κυνήγι του τίτλου. Ο Καράβολας με προσωπιικό σόου υπέγραψε την νίκη της Καρύστου επί της Ιστιαίας. Ο ΑΟ.Χαλκίς ακόμα μια φορά έδειξε θετικό πρόσωπο αλλά το Μαντούδι στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις λύσεις παίρνοντας την νίκη. Ενώ ξεκούραστα τρίποντα για Σταυρό και ΑΠΚΟ Δροσιάς επί των Λουκισίων και του Ηρακλή Ψαχνών αντίστοιχα.

Γ’ εθνική 2ος όμιλος 8η αγωνιστική

  • ΑΟΝ.Αρτάκης – Ζάκυνθος 1-0
  • Στην καλύτερη του φετινή εμφάνιση ο ΑΟΝ.Αρτάκης ήταν απολαυστικός κερδίζοντας με το φτωχό 1-0 την ομάδα της Ζακύνθου σε ένα παιχνίδι που η εικόνα ήταν για 4/5-0 για τους ερυθροκίτρινους. Σε ένα παιχνίδι που ο ΑΟΝ.Αρτάκης ήταν κυρίαρχος στην αναμέτρηση βρήκε το γκολ της νίκης με σκόρερ τον Παπαδάκη στο πρώτο ημίχρονο, και στην συνέχεια έχασε ένα σωρό ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα του σκορ, στο φινάλε του αγώνα οι φιλοξενούμενοι της Ζακύνθου για να ισοφαρίσουν έκαναν απέλπιδα προσπάθεια και στην μοναδική τους επικίνδυνη τελική προσπάθεια που έκαναν δεν βρήκε στόχο.

Α’ Ε.Π.Σ.Ε 6η αγωνιστική

  • Μακρυκάπα – Αμαρυνθιακός 0-2

  • Το φετινό αήττητο τρένο του Αμαρυνθιακού δεν σταμάτησε ούτε στην έδρα της Μακρυκάπας που πέρασε νικηφόρα με 0-2 συνεχίζοντας την αήττητη πορεία προς τον τίτλο της Α’ Ε.Π.Σ.Ε. Σε ένα παιχνίδι όπου ο Αμαρυνθιακός ήταν καλύτερος και είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παίρνοντας ένα δίκαιο τρίποντο στην πιο δύσκολη εκτός έδρας αποστολή μέχρι τώρα. Ο πρώην ” Λύκος” Ανδρέας Μήτρου έδωσε προβάδισμα στην αρχή ενώ το σημαντικό τρίποντο κλείδωσε στο φινάλε ο Γκέρσι Τόρρα. Από την άλλη πλευρά η Μακρυκάπα ήταν αξιόμαχη είχε τις στιγμές της με Ζουρμπουλή και Καραντάκη αλλά υπέκυψε κόντρα σε έναν καλύτερο αντίπαλο.
  • Απόλλων Ερέτριας – Προποντίδα 5-2

  • Σε ένα παιχνίδι καταπληκτικό με 7 τέρματα και 3 αποβολές ο Απόλλων Ερέτριας πήρε σημαντικό τρίποντο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κωνσταντάγκα. Ο έμπειρος στράικερ πέτυχε δύο τέρματα και οδήγησε την ομάδα του στην νίκη. Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Προποντίδα προηγήθηκε στο σκορ, αλλά ο Απόλλων Ερέτριας έδειξε χαρακτήρα και πήγε προηγούμενος στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Προποντίδα μην έχοντας να χάσει κάτι ανοίχτηκε, ο Απόλλων Ερέτριας εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και έφτασε σε μια ευρεία νίκη με 5-2.
  • Ελλήσποντος – Αιδηψός 2-1

  • Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ”όλα τα λεφτά” και ο νεανικός Ελλήσποντος πήρε την νίκη. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά οι δύο ομάδες. Στην επανάληψη το θέαμα αποζημίωσε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην Νέα Λάμψακο, με την επανέναρξη οι φιλοξενούμενοι της Αιδηψού πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Μακρή. Οι ”Πρόσφυγες” έκαναν απίθανη ανατροπή πρώτα με τον Καράι και εν συνέχεια με τον Λάμπρου έδωσαν το τρίποντο στον Ελλήσποντο, στο φινάλε του αγώνα το σουτ του Μακρή δεν βρήκε στόχο.
  • Ταμυναϊκός – Μαρμάρι 1-0

  • Ο Κανάνι από μηχανής θεός στο φινάλε για τον Ταμυναϊκό που τον γλίτωσε από νέα γκέλα απέναντι στο αξιόμαχο Μαρμάρι που θα τον έβγαζε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Στο γειτονικό Δύστο όπου έγινε το παιχνίδι το Μαρμάρι για 88 λεπτά είχε βάλει πολύ δύσκολα στον Ταμυναϊκό που είχε τις φάσεις αλλά δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Κανάνι βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με σουτ εκμεταλλευόμενος την σέντρα του Μαντζουρανάκη λύτρωσε την ομάδα του από νέα απώλεια βαθμών που θα έλεγε ουσιαστικά αντίο στον τίτλο του πρωταθλήματος. Το Μαρμάρι από την άλλη πλευρά έδειξε πολύ αξιόμαχο και σκληρό καρύδι σε μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο είχε τις ευκαιρίες του αλλά δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Με μία ακόμα εμφάνιση η ομάδα του Μαρμαρίου έδειξε ότι ήρθε για να μείνει στους μεγάλους της Α’ Ε.Π.Σ.Ε.
  • Αναγέννηση Μαντουδίου – ΑΟ.Χαλκίς 2-0

  • Το Μαντούδι στο δεύτερο ημίχρονο έλυσε τον γόρδιο δεσμό και πήρε το τρίποντο απέναντι στον αξιόμαχο ΑΟ.Χαλκίς. Σε ένα παιχνίδι που ο ΑΟ.Χαλκίς έδειξε ακόμα ένα θετικό πρόσωπο σε παιχνίδι συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις με το μόνο που του λείπει είναι η νίκη ακόμα. Από την άλλη το Μαντούδι σε διάστημα 13 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε την ποιότητα του και πήρε το τρίποντο της νίκης. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς κάτι αξιόλογο, στο δεύτερο ημίχρονο το Μαντούδι ανέβασε την απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στην επίτευξη δύο τερμάτων με τους Μαναρίτσα και Τσούμαρη και παράλληλα στην νίκη και στους 3 βαθμούς.
  • Κάρυστος – Ιστιαία 3-1

  • Με προσωπικό σόου του Καράβολα η Κάρυστος ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση επί της Ιστιαίας και πήρε την νίκη με 3-1. Η Ιστιαία ξεκίνησε δυνατά στην αρχή και προηγήθηκε με 0-1, η συνέχεια άνηκε στους Νότιους της Καρύστου οι οποίοι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καράβολα που πέτυχε 2 γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι η Κάρυστος έφτασε στην ανατροπή και στην νίκη. Σε ένα παιχνίδι που η Κάρυστος ήταν καλύτερη στον αγώνα πέραν των 3 γκολ είχε και άλλες ευκαιρίες και έφτασε σε μία δίκαιη νίκη που την κρατάει βαθμολογικά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Ιστιαία από την άλλη πλευρά ήταν αξιόμαχη και πέραν του γκολ που σημείωσε έχασε και αυτή κάποιες ευκαιρίες που δεν βρήκαν στόχο με αποτέλεσμα να γυρίσει στην βάση της χωρίς να πάρει κάποιον βαθμό από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
  • Σταυρός – Λουκίσια 3-0 α.α
  • Η ομάδα των Λουκίσιων δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στον προγραμματισμένο παιχνίδι με αντίπαλο τον Σταυρό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κατοχυρωθεί με νίκη 3-0 υπέρ του Σταυρού.
  • ΑΠΚΟ Δροσιάς – Ηρακλής Ψαχνών 3-0 α.α