Η Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. ανακοίνωσε ότι από την Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρες 17:00-20:00 ξεκίνησαν οι εγγραφές της Ακαδημίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλκιά – Αναστασιάδη (Πειραϊκή Πατραϊκή).

Μπορείτε να καλείτε και να ενημερωθείτε για τις ΝΕΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ Ακαδημιών και την Ακαδημία μπάσκετ ΜΟΝΟ για κορίτσια.

Οι εγγραφές αθλητών/τριών είναι ΔΩΡΕΑΝ και παρέχεται η δυνατότητα δοκιμαστικής περιόδου προπονήσεων ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ μέχρι 16 Σεπτεμβρίου, οπότε τα παιδιά και οι γονείς να αποφασίσουν για τη δραστηριότητα του μπάσκετ!

Οι Ακαδημίες της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. αποτελούνται από μια ολοκληρωμένη και έμπειρη μονάδα, με εξειδικευμένους προπονητές και συνεργάτες για τους νέους αθλητές και αθλήτριες και παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, σύμφωνα με τις αρχές που την διέπουν όλα τα χρόνια λειτουργίας της.
Είναι αναμφισβήτητο, ότι μόνο πάνω σε γερές βάσεις μπορεί να στηριχτεί το μέλλον και οι ελπίδες του συλλόγου της ΑΕΕΠ, για άλλη μια χρόνια δίνεται μεγάλη βάση στις υποδομές διατηρώντας τον Παναγιώτη Μιχαήλ σαν υπεύθυνο προπονητή Ακαδημιών, προπονητή του Παιδικού Τμήματος και σαν προπονητή των τμημάτων υποδομής των Ακαδημιών του συλλόγου μας, τον Γιάννη Τσαούση, προπονητή του Εφηβικού Τμήματος και Τεχνικό Σύμβουλο, την Μαρία Σπυροπούλου σαν Υπεύθυνη των Γυναικείων Τμημάτων του συλλόγου και την Μαρίνα Ευθυμίου σαν υπεύθυνη για θέματα συνδρομών, χορηγιών, αθλητικού υλικού, πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων.
Οι διοικούντες την ΑΕΕΠ, δείχνουν έμπρακτα την θέληση τους, για μια ισχυρή προπονητικά Ακαδημία και έναν σύλλογο με θέση δραστήρια και δημιουργική στο κοινωνικό σύνολο.

Βασική επιδίωξη της Ακαδημίας της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. είναι μέσα από ένα συνδυασμένο πρόγραμμα προπονήσεων, πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων να θέσει τα θεμέλια μιας νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων με αξίες και αθλητικό ιδεώδες.
Η καλλιέργεια της αθλητικής και μπασκετικής παιδείας, της συνεργασίας και του αθλητικού πνεύματος, ταυτόχρονα με την ψυχαγωγία των αθλητών αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Ακαδημίας.

Οι αρμόδιοι της ΑΕΕΠ, καλούν όλους λοιπόν, να συμμετέχουνε σε αυτήν την προσπάθεια, η οποία έχει σαν στόχο την συνέχεια μιας Ακαδημίας πρότυπο για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, με τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι ήδη ορατά και στα μπασκετικά τμήματα της, αλλά και στα μαθητικά έδρανα με τις επιδόσεις και τις επιτυχίες των αθλητών του Συλλόγου.

Γίνονται δεκτά όλα τα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 – 15 χρονών με μόνο κριτήριο την αγάπη και την όρεξη τους για το άθλημα.

Επικοινωνία: Για να επικοινωνήσετε με την Ακαδημία της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα:

Παναγιώτης Μιχαήλ: 6942 239 545

Μαρίνα Ευθυμίου: 6931 608 211