Δυνατή αγωνιστική δραστηριότητα είχε το κολυμβητικό τμήμα του Ευβοϊκού ΓΑΣ το τριήμερο 17-19 Μαΐου σε Αθήνα και Χαλκίδα.

Η Αναστασία Χαμαλίδη

Την αρχή την έκανε η Αναστασία Χαμαλίδη και ο Νίκος Κυράνας που κολύμπησαν με επιτυχία στο ΟΑΚΑ στο διεθνές Grand Prix «Akropolis» και το οποίο διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με την συμμετοχή 300 κολυμβητών-τριων της Ελλάδος αλλά και με τη συμμετοχή ξένων κολυμβητών από τις γειτονικές χώρες.

Η 14χρονή κολυμβήτρια του Ευβοϊκού κολύμπησε τα 1500 μέτρα ελεύθερο γυναικών κατακτώντας την 11η θέση και τα 800 μέτρα ελεύθερο κατακτώντας την 16η θέση, με καλούς χρόνους για την εποχή, δίνοντας ελπίδες για κάτι καλό το καλοκαίρι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Ο Νίκος Κυράνας (κολυμπάει με το σκουφάκι του Ωκεανού) έκανε μεγάλο ατομικό ρεκόρ στα 100 μέτρα ελεύθερο και δυνατή επίδοση στα 50 μέτρα ελεύθερο.

Στη συνέχεια το Σάββατο 18 Μάιου η προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα συμμετείχαν στην 1η Θερινή ημερίδα ορίων και ημερίδα 9-10-11-12 ετών στη Χαλκίδα με τη συμμετοχή των ομάδων της περιφέρειας Αν. Στερεάς και Εύβοιας.

Ο Ευβοϊκός ΓΑΣ συμμετείχε με 45 αθλητές-τριες (μια από τις μεγαλύτερες ομάδες τις περιφέρειας) οι οποίοι κολύμπησαν εξαιρετικά με καλούς χρόνους και θέσεις στις τριάδες και οκτάδες των αγωνισμάτων ρους.

Επίσης την Κυριακή 19 Μαΐου οι ακαδημίες του Ευβοϊκού ΓΑΣ συμμετείχαν στην ημερίδα που συνδιοργάνωσαν τα τρία σωματεία της Χαλκίδας στο Δημοτικό κολυμβητήριο.
Τα μικρά «δελφινάκια» του Ευβοϊκού έδειξαν το μέλλον του συλλόγου κολυμπώντας όμορφα και με διάθεση.
Ο Ευβοϊκός ΓΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον απερχόμενο πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης κ. Βαγγέλη Μούτουπα που για 22 συνεχόμενα χρόνια διετέλεσε πρόεδρος και προσέφερε ανιδιοτελώς όλα αυτά τα χρόνια στην κολύμβηση, με δικαιοσύνη και  αγάπη προς όλα τα σωματεία της περιφέρειας μας. Του ευχόμαστε καλή δύναμη σε ότι έχει επιλέξει να κάνει από εδώ και πέρα.