Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 7ης αγωνιστικής καθώς τον καλύτερο προπονητή,και τον MVP της αγωνιστικής.

Είναι μία στήλη που επιμελούνται οι Μανώλης Βέττας και Γιάννης Κικίδης με τη γνώμη και στήριξη όλων των συντακτών του site.

 1.Δήμος Δρενάφτσης: Κράτησε ανέπαφη την εστία του χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς     στην Μακρυκάπα. Αποκορύφωμα των εξαιρετικών του επεμβάσεων η απόκρουση πέναλτι.

2. Δημήτρης Κικίδης: Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Λήλα ήταν σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα κάνοντας παράλληλα αρκετές κούρσες από την πλευρά του με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

 3. Γιώργος Μαστροκώστας : Από τους καλύτερους του Αυλωναρίου στην εκτός έδρας ισοπαλία στο Βασιλικό. Έπαιξε όπου του ζήτησε ο προπονητής του βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τον πολύτιμο βαθμό απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους.

 4. Αντώνης Μπισμπικόπουλος :Πήρε το αίμα του πίσω με τη χθεσινή του εμφάνιση για όσα είχε ακούσει μέχρι τώρα η αμυντική γραμμή του Απόλλων.Αρχοντική παρουσία καθαρίζοντας κάθε φάση που πήγε να δημιουργηθεί.

5.Δημήτρης Γλύκος : Ο κεντρικός αμυντικός της Αιδηψού περιόρισε τους αντίπαλους επιθετικούς με αποτέλεσμα η ομάδα του να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας.Εκτός από άριστος στα αμυντικά του καθήκοντα θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ σε ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

6. Μάριος Χιούσκα : Ο σκόρερ του Ελλήσποντου έκοβε και έραβε στο χώρο του κέντρου θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα αν η μπάλα του έκανε το χατήρι και δεν σταμάταγε στο δοκάρι.

7. Νίκος Σταματάκος : Όπως το πάει θα γίνει μόνιμος κάτοικος της στήλης αυτής.Εξαιρετική ενέργεια στη φάση του νικητήριου γκολ αποφεύγοντας όλη την αντίπαλο αμυντική γραμμή πλασάροντας από πλάγια θέση.

8. Γιώργος Αγγελάτος: Ο μέσος του Α.Π.Κ.Ο. ήταν εξαιρετικός σε ακόμη ένα παιχνίδι.Ένα μοντέρνο χαφ το οποίο εκτός από το να δημιουργεί σκοράρει δίνοντας πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του.

9. Μάκης Σίδερης : Με το πέμπτο φετινό του γκολ χάρισε τη νίκη στη Μακρυκάπα απέναντι στην αήττητη μέχρι τώρα Σκεπαστή. Έχει πάρει στις πλάτες του και οδηγεί τους Λύκους στο καλύτερο τους ξεκίνημα στη μεγάλη κατηγορία.

10. Γιάννης Σταματάκος: Ίσως το πιο μυαλωμένο παιχνίδι με τη φανέλα του Απόλλων. Όταν είναι συγκεντρωμένος μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του.Κερασάκι στην τούρτα της καλής του εμφάνισης το γκολ που σημείωσε με το οποίο ο Απόλλων κλείδωσε το πολύτιμο τρίποντο.

11. Δημήτρης Αγγελάτος: Σε διαρκή άνοδο ο επιθετικός του Ταμυναικού. Εκτός από σκόρερ δύο τερμάτων ήταν πηγή έμπνευσης κάθε καλής επιθετικής προσπάθειας των Αλιβεριωτών.

Προπονητής της αγωνιστικής ο Αντώνης Τσαραντάνης ο οποίος έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να μεταμορφώσει τον Απόλλων με πολλούς να του πιστώνουν την αγωνιστική ανάσταση αρκετών ποδοσφαιριστών.

Ο τίτλος του MVP  πηγαίνει στον Δήμο Δρενάφτση καθώς ο πορτιέρο της Μακρυκάπας με τις αποκρούσεις του σταμάτησε τον καλπασμό της Σκεπαστής υποχρεώνοντας την στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.