Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της 25ης αγωνιστικής, τον καλύτερο προπονητή και τον MVP της αγωνιστικής.

 1. Αναστάσης Βάρκας (Αμαρυνθιακός)
 2. Θωμάς Γεωργαντόπουλος (Ελλήσποντος)
 3. Βασίλης Βούλγαρης (Ιστιαία)
 4. Γιάννης Σταματούκος (Ταμυναϊκός)
 5. Τάσος Κακαβάς (Κάρυστος)
 6. Γιώργος Πέππας (Ταμυναϊκός)
 7. Γιάννης Λάμπρου (Ελλήσποντος)
 8. Αργύρης Μαρνέζος (Ιστιαία)
 9. Τάσος Μαναρίτσας (Αναγέννηση Μαντουδίου)
 10. Μάριος Καραχάλιος (Σταυρός)
 11. Ανδρέας Μήτρου (Αμαρυνθιακός)

MVP της αγωνιστικής ο Γιώργος Πέππας (Ταμυναϊκός): Ο μέσοεπιθετικός του Ταμυναϊκού πραγματοποιώντας ένα μεστό παιχνίδι επιθετικά για την ομάδα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην ευρεία νίκη με 6-0 επί του ΑΠΚΟ Δροσιάς με ένα προσωπικό σόου σημείωσε χατ-τρικ και οδήγησε την ομάδα του ώστε να επιτύχει την 10η σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Προπονητής της αγωνιστικής ο Νίκος Ευσταθίου (Ελλήσποντος): Η ομάδα του ο Ελλήσποντος πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε να φύγει με ένα παλικαρίσιο διπλό από την έδρα της Μακρυκάπας και να κάνει μεγάλο αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε. Με ένα κράμα πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών και συνεπικουρούμενα από κάποιους ποδοσφαιριστές και παίζοντας ένα ποδόσφαιρο κατοχής και ανοιχτό μακριά από σκοπιμότητες ανεξαρτήτου αντίπαλου, το εγχείρημα του περασμένου καλοκαιριού που έγινε δείχνει να εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό τον στόχο της παραμονής στην Α΄ Ε.Π.Σ.Ε για 10η σερί χρονιά.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΤΤΑΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΡΝΗΣ.