Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 1ης αγωνιστικής καθώς τον καλύτερο προπονητή, και τον MVP της αγωνιστικής.

Είναι μία στήλη που επιμελούνται οι Μανώλης Βέττας και Γιάννης Κικίδης με τη γνώμη και στήριξη όλων των συντακτών και συνεργατών του Δυνατά & Αθλητικά.

 1. Μέλι Μπιμπάι: Σταθερή αξία για τον ΑΟ Αιδηψού σταθερός, σοβαρός, ήταν απο τους βασικούς συντελεστές του “διπλού” των βορείων.
 2. Λεωνίδας Πιλάτης: Ο αρχηγός του Ταμυναικού κατάπιε απίστευτα χιλιόμετρα και ήταν αυτός που από δική του σέντρα ήρθε το πρώτο γκολ της ομάδας του.
 3. Γιώργος Καράβολας: Πολύ καλό παιχνίδι για τον αριστεροπόδαρο αμυντικό
 4. Γκρινιάρης Παναγιώτης: Εξουδετέρωσε όλη την επιθετική γραμμή του ΑΠΚΟ πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης πραγματικός ογκόλιθος στην άμυνα των “Λύκων”
 5. Νίκος Καψάλας: Πολύ καλό παιχνίδι για τον δυναμικό αμυντικό της Σκεπαστή με γκολ επιθετικά, και άριστα αμυντικά πάνω στους επιθετικούς του Ταμυναικού.
 6. Γιαννης Αποστόλου: Είναι ο “ηγέτης” του “Καλοχωρίου Παντειχίου” και το έδειξε με το καλημέρα στο πρωτάθλημα, δύο γκολ μία ασίστ για τον έμπειρο μέσο.
 7. Κώστας Κανάνι: Κινητικότατος, 90 λεπτά πολλά τροχάδια, δύο πανέμορφα γκολ και ένα δοκάρι δείχνει να θέλει να είναι η χρονιά του φέτος.
 8. Βαγγέλης Ρουμπης: Πέτυχε 2 γκολ, ήταν συνεχής απειλή για την αντίπαλη εστία.,
 9. Γιώργος Κωνσταντάγκας : Ο “Μίστερ” γκολ του ΑΟΧ εκκίνηση με χατ τρικ επέστρεψε φουριόζος στην Ευβοια με στόχο να τρομοκρατεί τις αντίπαλες εστίες 
 10. Βαγγέλης Ανέστης :Πάλεψε και προσπάθησε σε όλο το παιχνίδι και ήταν ψύχραιμος στην εκτέλεση του πέναλτι της ισοφάρισης,
 11. Αλέξανδρος Ρούσσος: Με το καλημέρα επιβεβαίωσε τις καλές συστάσεις που τον ακολουθούν με δύο γκολ, δοκάρι και εμφάνιση για όσκαρ.

MVP της αγωνιστικής ο Βαγγέλης Ρουμπής του Λήλα Βασιλικού:Πέτυχε 2 γκολ, ήταν συνεχής απειλή για την αντίπαλη εστία.

Προπονητής της αγωνιστικής ο Ηλίας Οικονομίδης: Παρότι η ομάδα του αγωνίσθηκε για 8′ με παίχτη λιγότερο έκανε τις κατάλληλες κινήσεις στην προπονητική σκακιέρα και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.