Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της 10ης αγωνιστικής, και τον καλύτερο προπονητή και τον MVP της αγωνιστικής.

  1. Κώστας Κόκκινος (Ελλήσποντος)
  2. Σπύρος Νάτσης (Απόλλων Ερέτριας)
  3. Κώστας Τσούμαρης (Απόλλων Ερέτριας)
  4. Νίκος Γκίκας (Ελλήσποντος)
  5. Βασίλης Φωτιάς (Ταμυναϊκός)
  6. Κωνσταντίνος Ρουκλιώτης (Κάρυστος)
  7. Έρτι Σεινταράσι (Αμαρυνθιακός)
  8. Θεόφιλος Σπανός (Σταυρός)
  9. Γιάννης Σταματούκος (Ταμυναϊκός)
  10. Γαβριήλ Σούλας (Μαρμάρι)
  11. Αργύρης Μαρνέζος (Ιστιαία)

MVP της αγωνιστικής ο Κώστας Κόκκινος(Ελλήσποντος): Ο νεαρός γκολκίπερ του Ελλήσποντου πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση και κάνοντας σωτήριες επεμβάσεις στερώντας από τους ποδοσφαιριστές της Μακρυκάπας να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, κράτησε το 2-1 και την πολύτιμη και σημαντική νίκη με την ομάδα του Ελλήσποντου να σκαρφαλώνει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Προπονητής της αγωνιστικής ο Γιάννης Καρβέλης(Απόλλων Ερέτριας): Ο πολύπειρος κόουτς μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά με την ομάδα του ΑΟΝ.Αρτάκης φέτος ανέλαβε ακόμα μία δύσκολη αποστολή να ξεκολλήσει από τα χαμηλά της βαθμολογίας τον Απόλλων Ερέτριας ώστε να έχει μια άνετη παραμονή στην κατηγορία. Από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι στον πάγκο η εικόνα της ομάδας του άρχιζε να αλλάζει προς το καλύτερο, με τον Απόλλων Ερέτριας με ανατροπή στο σκορ να καταφέρνει να πάρει μια σημαντική νίκη βαθμολογικά που τον απομακρύνει από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας, ατενίζοντας την συνέχεια ακόμα καλύτερα βαθμολογικά και αγωνιστικά.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΤΤΑΣΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΡΝΗΣ.