Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 10ης αγωνιστικής καθώς τον καλύτερο προπονητή, και τον MVP της αγωνιστικής.

Είναι μία στήλη που επιμελούνται ο Μανώλης Βέττας και Γιάννης Κικίδης με τη γνώμη και στήριξη όλων των συντακτών και συνεργατών του Δυνατά & Αθλητικά.

 1. Γιάννης Αγριόδημος: Ο τερματοφύλακας του ΑΟ Χαλκίς με τις επεμβάσεις του κράτησε ανέπαφη την εστία του και βοήθησε τα μέγιστα για το πρώτο διπλό.
 2. Χασάνδρας Δημ.: Απροσπέλαστος ο δεξιός οπισθοφύλακας της Μακρυκάπας με αρκετές προωθήσεις και πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο.
 3. Νίκος Γκουβερος: Ο βραχύσωμος αριστερός μπακ ήταν το “Α” και το “Ω” στην αμυντική λειτουργία του ΑΟΧ με αρκετές προωθήσεις αλάνθαστος.
 4. Παναγιώτης Γκρινιάρης: Αρχοντικός, απροσπέλαστος,
 5. Παναγιώτης Πουρνής: Παθιασμένος, σοβαρός, έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του “Coach Kiape” και αυτός τον δικαιώνει στο γήπεδο
 6. Ζαχαρίας Κατσίμπρας: Ο μέσος των “προσφύγων” αναγεννημένος την φετινή χρονιά σε ακόμα μία άριστη εμφάνιση που συνοδεύτηκε με γκολ.
 7. Κώστας Αναγνώστου: Ο “Δαιμόνιος” ακραίος επιθετικός του Λήλα Β. πέτυχε γκολ βοήθησε τα μέγιστα στην μεγάλη νίκη του “Ποταμού” επί του Ταμυναικού.
 8. Γιάννης Θαλασσινός του Βασ: Ο “CAPΤAIN” της Σκεπαστής πληθωρική παρουσία στην μεσαία τόσο οργανωτικά όσο και ανασταλτικά.
 9. Δημήτρης Ζουζουλής: Γκολ διπλό και πρωτιά στους πρώτους σκόρερ για τον “Μπόμπερ” από τις Ροβιές και ηγέτη της Σκεπαστής.
 10. Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Συνέχεια των καλών εμφανίσεων του ο “εγκέφαλος” στην μεσαία γραμμή του Αυλωναρίου δημιουργεί και σκοράρει.
 11. Παναγιώτης Σκριβάνος τ Δημ.: Είναι καλά και το δείχνει μέσα στο γήπεδο με γκολ με τεράστια όρεξη για μπάλα , σοβαρός με όποιον αντίπαλο και αν αγωνίζεται.

 

Προπονητής της 10ης αγωνιστικής: Παναγιώτης Τοκπασίδης (ΑΟ Χαλκίς) Ο προπονητής του ΑΟ Χαλκίς μπορεί να μην είναι ο καλύτερος του κόσμου , αλλά είναι δουλευταράς, σοβαρός, και το διπλό στην Δροσιά ήταν μία δικαίωση για αυτόν μιας και έκανε τις “Κασσάνδρες” να σωπάσουν και να καταπιούν την γλώσσα τους.

 

*MVP της 10ης αγωνιστικής: Παναγιώτης Ηλιόπουλος(ΑΟ Αυλωναρίου) O μέσος του Αυλωναρίου έχει αρχίσει να δείχνει δείγματα της τεράστιας ποιότητας που τον διακρίνει μην ξεχνάμε ότι έχει αγωνισθεί με επιτυχία σε επαγγελματικές κατηγορίας ,ένα πολύτιμο όπλο στην φαρέτρα του Γιάννη Μπασουκου