Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 11ης αγωνιστικής καθώς τον καλύτερο προπονητή, και τον MVP της αγωνιστικής.

Είναι μία στήλη που επιμελούνται ο Μανώλης Βέττας και Γιάννης Κικίδης με τη γνώμη και στήριξη όλων των συντακτών και συνεργατών του Δυνατά & Αθλητικά…

 1. Γιάννης Κυριακού: Ο τερματοφύλακας της Αιδηψού ήταν πραγματικός “Κέρβερος” έπιασε πέναλτι και σταμάτησε την Ερέτρια δίνοντας ένα πολύτιμο βαθμό στην Αιδηψό.
 2. Σαββόπουλος Βασίλης: Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε αλάνθαστος αμυντικά με πολύ λογική επιθετικά το μέλλον του ανήκει.
 3. Δημήτρης Καραμπέτσος: Ο πιστός φαντάρος είναι παρών και στον Απόλλωνα κάνει τον προπονητή του ευτυχισμένο μες την συνέπεια του και την σταθερή απόδοση χωρίς υπερβολές.
 4. Γιώργος Αυλωνίτης: Ο “Junior” της οικογένειας Αυλωνίτη κατέπληξε τους πάντες στο ″Τσαρπάλειο″ δικαιώνοντας την επιμονή του Παναγιώτη Κοντογιάννη να τον φέρει στο Γυμνό, κατάπιε τους επιθετικούς του Ταμυναικού κάνοντας συγκλονιστικό παιχνίδι.
 5. Θανάσης Τσούτης: Πάθος , συνέπεια , αγάπη για αυτό που κάνει και υπηρετεί ο έμπειρος αμυντικός του ΑΟ Χαλκίς δείχνει τον δρόμο στους νεαρότερους
 6. Σπύρος Κοντός: Ο φυσικός αρχηγός του Αμαρυνθιακου έλειψε απίστευτα από την ομάδα του Γιώργου Κρόκου 
 7. Τόλης Γεωργίου: Είναι επιθετικός κλάσης και δεν χρειάζεται συστάσεις πέτυχε γκολ επέστρεψε στο σκοράρισμα και βοήθησε τα μέγιστα στην νίκη επί της Δόξας Προκοπίου.
 8. Μαστροκώστας Νίκος: Για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή δεν χρειάζονται λόγια είναι χαρά του προπονητή σκοράρει, μαρκάρει και κάνει ότι του ζητηθεί από τον προπονητή.
 9. Δημήτρης Ντούρμας: Είναι ο “ηγέτης” του Όλυμπου Γυμνού πέτυχε γκολάρα και έδωσε το τεράστιο διπλό, της αγωνιστικής στην ομάδα του.
 10. Βαγγέλης Ανέστης: Είναι η προσωπικότητα  που ξεκολλάει τον Ελλήσποντο και στην μέτρια μέρα της ομάδας σημαντικός και στο σκοράρισμα στον διπλό μέσα στην Τριάδα.
 11. Μάκης Σίδερης: Εδω μιλάμε για τον απόλυτο “STAR” στην αγέλη των ″Λύκων″ οι επιθετικές εμπνεύσεις του οδηγούν την ομάδα των Κιαπέκου/Θαλάσση στα υψηλά βαθμολογικά στρώματα.

*MVP της 11ης αγωνιστικής: Ο Δημήτρης Ντούρμας το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ταμυναικό και το οποίο έδωσε στον Όλυμπο Γυμνού ένα μεγάλο διπλό ίσως και το διπλό της χρονιάς για τους Γυμνιώτες!

*Προπονητής της 10ης αγωνιστικής: Ο Παναγιώτης Κοντογιάννης με μαεστρικό κοουτσάρισμα και άριστη τακτική οδήγησε την ομάδα του στο μεγάλο διπλό του ″Τσαρπάλειου″ δείχνοντας για ακόμα μία φορά φέτος ότι, παρά τις δυσκολίες ξέρει να παίρνει το εκατό τις εκατό από τους ποδοσφαιριστές του.