Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει:

 • την καλύτερη ενδεκάδα της 10ης αγωνιστικής
 • τον καλύτερο προπονητή
 • και τον MVP της αγωνιστικής
 1. Ηλίας Αραχωβίτης(Κάρυστος): Κράτησε όρθια τα «Δελφίνια» ,με σωτήριες επεμβάσεις και σωστή καθοδήγηση όλης της ομάδας στο ντεμπούτο του έδειξε πολύ καλά στοιχεία.
 2. Κώστας Μπενέτος(Λήλας Β.): Πέτυχε ένα πολύ ωραίο τέρμα, έβγαλε πάθος, κάλυψε πολλούς χώρους και έφερε σε πέρας, με το παραπάνω, την αποστολή του
 3. Λεωνίδας Πιλάτης(Ταμυναικός): Άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη δεν είχε πολύ δουλειά αμυντικά εξαιρετικός επιθετικά.
 4. Βαγγέλης Μολές(Λήλας Β.):  Έτρεξε ασταμάτητα, έκοψε μπάλες και εξουδετέρωσε τη πίεση των αντιπάλων. Η ταχύτητα και η μαχητικότητα του ήταν καταλυτική στη νίκη της ομάδας του.
 5. Τσολάκος Γιάννης τ Αθ.(ΑΟ Χαλκίς): Δύο γκολ και ηγετική παρουσία στην άμυνα.
 6. Παρασκευάς Λάζρι(Απόλλωνα Ερέτριας): Πολλά τρεξίματα δημιουργία και ανάπτυξη χωρίς να ξεχνά την άμυνα, πέτυχε και γκολ.
 7. Μάριος Καραχάλιος(ΑΟ Χαλκίς): Ορεξάτος , κεφάτος αναστάτωνε την άμυνα των γηπεδούχων μία διαρκή απειλή σε άνοδο αγωνιστικά.
 8. Τσούτσης Παναγιώτης(Αμαρυνδιακός): Πολύ καλός αμυντικά , άριστος επιθετικά με αμέτρητα χιλιόμετρα στην δεξιά πτέρυγα.
 9. Αλέξανδρος Ρούσσος(Κάρυστος): Πέτυχε το χρυσό γκολ της Καρύστου και συνεχίζει να είναι αυτός που καθορίζει την τύχη της ομάδας στην υπόθεση γκολ.
 10. Αντώνης Κοτρογιάννης(Ταμυναικό):Κινητικός, ταχύτατος , ήταν , μέσα σε όλες τις φάσεις
 11. Μάκης Σίδερης(Μακρυκάπα): Κρύο αίμα στο πέναλτι που κλείδωσε την νίκη των «Λύκων» ηγετική εμφάνιση

MVP της Αγωνιστικής ο Ηλίας Αραχωβίτης(Κάρυστος): Εξαιρετικός, με πολλές και σωτήριες επεμβάσεις στο ντεμπούτο του στην ομάδα της Καρύστο βοήθησε να έρθει μία νίκη που κρατά ψηλά στην βαθμολογία τα “Δελφίνια”, και της δίνει ηρεμία για την συνέχεια.

Προπονητής της αγωνιστικής ο Βαγγέλης Ζέρβας(Μακρυκάπα): Το διπλό στην Αιδηψό και η διαχείριση της όλης κατάστασης μετά την ήττα στο ντέρμπι δείχνουν προπονητή μαθημένο στα δύσκολα και με την στόφα του πρωταθλητισμού.