Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 13ης αγωνιστικής καθώς τον καλύτερο προπονητή, και τον MVP της αγωνιστικής.

Είναι μία στήλη που επιμελούνται ο Μανώλης Βέττας και Γιάννης Κικίδης με τη γνώμη και στήριξη όλων των συντακτών και συνεργατών του Δυνατά & Αθλητικά…

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη αγωνιστική έχει δύο αγώνες που δεν έγιναν λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου Μακρυκάπα-ΑΟ Χαλκίς, και Ηρακλής Ψαχνών-ΑΠΚΟ Δροσιάς

 1. Ερμής Τόρα: Σταθερός, καθοδηγούσε την άμυνα μαεστρικα και είχε την μεγάλη επέμβαση στις καθυστερίσεις που κράτησε την νίκη για τον Απόλλωνα Ερέτριας.
 2. Δημήτρης Δήμου: Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις με πολλά χιλιόμετρα στην πλευρά άριστος αμυντικά και σπουδαίος επιθετικά.
 3. Γιώργος Λάμπρου: Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά όποτε χρειάστηκε
 4. Λάμπρος Καρλατήρας: Σοβαρός,καθοριστικός απέναντι σε μία εξαιρετική επιθετική γραμμή όπως της Αιδηψού
 5. Roel Angelli: Εξαιρετικός απέναντι στους επιθετικούς του Ελλήσποντου και στα 90′ λεπτά
 6. Ιωαννης Θαλλασινός τ.Β.: Έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά χαρίζοντας ένα πολύτιμο βαθμό στις καθυστερίσεις στην ομάδα του.
 7. Αλμπέρτο Κοντραζίου: Η “Χρυσή” αλλαγή του Γιώργου Κρόκου του έδωσε το πολύτιμο διπλό με το απίστευτο γκολ που πέτυχε .
 8. Γιώργος Λάμτσε: Πέτυχε γκολ δημιούργησε φάσεις πραγματικά χόρευε στην βροχή ο έμπειρος μέσος του Λήλα Β.
 9. Βαλάντης Αλεξίου: Δύο γκολ και σπουδαία εμφάνιση για τον επιθετικό των “Μαυραετών” του Προκοπίου
 10. Δημήτρης Ντούρμας: Δύο γκολ ηγετική παρουσία για τον “φυσικό” αρχηγό του Όλυμπου Γυμνου.
 11. Νίκος Κανελλόπουλος: Χτύπησε σαν κόμπρα με δύο γκολ σε πέντε και  εκμεταλλευτηκε τα λάθη των αμυντικών του Αυλωναριου.

*MVP της 13ης αγωνιστικής: Ο Αλμπέρτο Κοντραζίου που παρότι αγωνίσθηκε ως αλλαγή πέτυχε το καθοριστικό γκολ του σπουδαίου διπλού στην Αιδηψό για τον Αμαρυνθιακό.

*Προπονητής της 13ης αγωνιστικής: Ο Γιώργος Κουτσουφλάκης οδήγησε την ομάδα του στον μεγάλο διπλό κρατώντας την ζωντανή στο κυνήγι της σωτηρίας .