Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει:

 • την καλύτερη ενδεκάδα της 13ης αγωνιστικής
 • τον καλύτερο προπονητή
 • και τον MVP της αγωνιστικής
 1. Αποστόλης Σωτηρόπουλος(ΑΠΚΟ Δροσιάς): Παρά την ήττα της ομάδας του για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν από τους κορυφαίους με σωρεία επεμβάσεων και κορυφαία στιγμή την απόκρουση πέναλτι του Κοτρογιάννη.
 2. Γίγας Γιάννης(Ελλήσποντος): Ο «μικρός» ωριμάζει αρπάζει τις ευκαιρίες από τα μαλλιά και δείχνει στοιχεία σπουδαίου ποδοσφαιριστή το μέλλον του ανήκει.
 3. Θανάσης Κικίδης(Μακρυκάπα): Πολύ καλός αμυντικά με επιθετικές ενέργειες που βοήθησαν την ομάδα του.
 4. Βλάχος Γιώργος(Καλοχώρι Παντείχι): :Πολύ καλή απόδοση για ακόμα ένα παιχνίδι του δυναμικού αμυντικού, με πολλές καθοριστικές επεμβάσεις κάλυψε κενά που δεν ήταν στη δική του ευθύνη να ελέγχει.
 5. Παπασταματίου Δημήτρης (Κάρυστος): Με σωστές τοποθετήσεις έκοψες αρκετές επιθέσεις των φιλοξενούμενων και βοήθησε τα μέγιστα για την πολύτιμη νίκη των “Δελφινιών”
 6. Φώτης Βεσέλι(Απόλλων Ερέτριας): Με Δύο δικά του γκολ ήρθε η σημαντική νίκη στο τοπικό ντέρμπι, δεν πανηγύρισε τα γκολ κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε και μπράβο του.
 7. Λειβαδίτης Νίκος(Μακρυκάπα): Ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα χωρίς να αμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα.
 8. Πάρης Σπυράκης(ΑΟ Χαλκίς): Πόλυ τρέξιμο πάτησε όλο το γήπεδο δοκίμασε αρκετά σουτ προς την αντίπαλη εστία ένα χαφ «box to box»
 9. Τζέσυ Μπράχα(Ταμυναικός):Κινητικός , δραστήριος, μάρκαρε, σκόραρε εμφάνιση σύγχρονου σέντερ φορ.
 10. Παναγιώτης Σκριβάνος τ Λάμπρου(Αμαρυνθιακός): Δύο γκολ ποίημα συνεχίζει να τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες και να βομβαρδίζει τις εστίες με γκολ ο ποιο φορμαρισμένος παίχτης του πρωταθλήματος.
 11. Αναγνώστου Κώστας(Λήλας Βασιλικού): :Έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ήταν πανταχού παρών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, τόσο στο δημιουργικό όσο και στον ανασταλτικό τομέα.

 

MVP της αγωνιστικής Φώτης Βεσέλι(Απόλλων Ερέτριας) : Επέστρεψε φουριόζος με δύο γκολ απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε , δεν πανηγύρισε τα γκολ σε ένδειξη σεβασμού ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ για όλα απόδοση και ήθος.

Προπονητής της Αγωνιστικής ο Βαγγέλης Ντόβολης(Ταμυναικος): Κατάφερε να υπερκεράσει τα προβλήματα από τις απουσίες βασικών παιχτών και με άριστη για ακόμα ένα παιχνίδι οδήγησε την ομάδα του στην νίκη με πολύ καλή απόδοση απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε ανοιχτό παιχνίδι με άριστη τακτική.