Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 14ης αγωνιστικής καθώς τον καλύτερο προπονητή, και τον MVP της αγωνιστικής.

Είναι μία στήλη που επιμελούνται ο Μανώλης Βέττας και Γιάννης Κικίδης με τη γνώμη και στήριξη όλων των συντακτών και συνεργατών του Δυνατά & Αθλητικά…

 1. Τζαβάρας Γιωργος : Ο έμπειρος γκολκίπερ σε μία εξαιρετική σταθερός κατεύθυνε την άμυνα με μαεστρία δείχνοντας ότι επέστρεψε σε υψηλό επίπεδο.
 2. Γιαλός Μιχάλης: Ο νεαρός απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του προπονητή του Κώστα Καλλιμάνη και τον δικαιώνει κάθε αγωνιστική πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ και το μέλλον του ανήκει.
 3. Τσατσαρώνης Θανάσης : Λύρα εκατό στην αριστερή πτέρυγα του Ηρακλή Ψαχνών εξαιρετικός επιθετικά αλάνθαστος αμυντικά στο διπλό του ροπαλοφόρου στο Βασιλικό.
 4. Ξουρής Νικος : Ο Γιώργος Κρόκος του έδειξε εμπιστοσύνη και ο Νίκος Ξουρής τον δικαίωσε σαν πιστός στρατιώτης.
 5. Γκρινιάρης Παναγιώτης: Είναι σίγουρα από τους κορυφαίους αμυντικούς της κατηγορίας σε ακόμα ένα αγώνα πέρασε “χειροπέδες” στους αντίπαλους επιθετικούς.
 6. Γιάννης Θωμάς : Ο έμπειρος μέσος είναι ο μαέστρος στην ορχήστρα του ΑΟ Χαλκίς εξαιρετική παρουσία για ακόμα ένα παιχνίδι των ταλαιπωριμένων διοικητικά “νερατζούρρι”
 7. Γκίκας Θανάσης : Επέστρεψε για τα καλά έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του και βοηθά τα μέγιστα της Δοξα Προκοπίου το μέλλον του ανήκει.
 8. Μαστροκώστας Νίκος: Για τον Νίκο Μαστροκώστα είναι λίγο ότι και να πεις στην Δροσιά μοιάζει να έχει βρει την ποδοσφαιρική του “Ιθάκη” παίζει παντού και όπου τον χρειαστεί η ομάδα παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή.
 9. Λάμπρου Γιάννης: Ξεκίνησε την χρονιά σαν τρίτος επιθετικός πίσω από τα μεγάλα ονόματα του Ταμυναικού και είναι πρώτος με διαφορά πέτυχε γκολαρα στην Μακρυκάπα είναι γεννημένος νικητής .
 10. Ανέστης Βαγγέλης : Ο VAGAN είναι ο ηγέτης του φετινού Ελλήσποντου σε ένα ματς που πήγαινε στην ισοπαλία έδωσε την νίκη με φάουλ στο “Γ” σε εξαιρετική περίοδο φόρμας.
 11. Τρεπεκλής Χρήστος : Χατ-τρικ για τον εξαιρετικό επιθετικό με παρουσία σε υψηλές κατηγορίες είναι σε εξαιρετική περίοδο και σίγουρα αρκετοί θα τον ψάξουν στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

*MVP της 14ης αγωνιστικής: Ο Βαγγέλης Ανέστης του Ελλήσποντου για την συνολική του παρουσία στον αγώνα με το Αυλωνάρι και το γκολ της νίκης στις καθυστερίσεις του αγώνα με απ’ ευθείας φάουλ.

*Προπονητής της 14ης αγωνιστικής: Ο Βασίλης Τσιμηχόδημος του Παντριαδικού ο έμπειρος προπονητής έχει κρατήσει ενωμένη ηθικά και αγωνιστικά σοβαρή την ομάδα μακρυά από τα διοικητικά προβλήματα .