Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει:

  • την καλύτερη ενδεκάδα της 16ης αγωνιστικής
  • τον καλύτερο προπονητή
  • και τον MVP της αγωνιστικής
  1. Κώστας Μπασινάς(Απόλλων Ερέτριας): Πολύ καλή εμφάνιση από τον τερματοφύλακα της Ερέτριας που όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία του,με την επέμβαση για highlight του 87΄στο  φάουλ του Ανέστη.
  2. Γιώργος Μαστροκώστας(Μαστροκώστας): από τους λίγους που ξεχώρισαν από την μετριότητα των ΄΄Λύκων΄΄! Πολύ καλός και μαχητής στον χώρο του κέντρου, με άριστη αμυντική λειτουργία, ενώ ήταν άψογος και σαν δεξιός οπισθοφύλακας…
  3. Παρασκευάς Λάζρι(Απόλλων Ερέτριας): Πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας του,με τη ταχύτητα του δημιούργησε πολλά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και πραγματοποίησε ακόμα μια γεμάτη εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα.
  4. Νίκος Κόκκος(Αυλωνάρι): Απροσπέλαστος με την εμπειρία του κατεύθυνε την άμυνα του Αυλωναρίου που ήταν άψογη μετά από καιρό.
  5. Νίκος Καψάλας(Σκεπαστή): Ηγετική παρουσία στην άμυνα της Σκεπαστής με καλές τοποθετήσεις και άριστος στις επεμβάσεις του.
  6. Παύλος Ζουρμπουλής(ΑΠΚΟ Δροσιάς): αεικίνητος, κάλυψε αμέτρητα χιλιόμετρα στον χώρο του κέντρου και όχι μόνο… Δεν άφησε μπαλιά που να μην την κυνηγήσει, ενώ βοήθησε πολύ και στον δημιουργικό τομέα…
  7. Γιάννης Σταματούκος(Ταμυναικός): Σε παρατατεμένη περίοδο φόρμας σκοράρει συνεχώς και είναι η αιχμή του δόρατος του Ταμυναικού.

 

  1. Γιώργος Ντοβολης(Ταμυναικός): Πολλά χιλιόμετρα πολύπλευρη προσφορά σε άμυνα και επίθεση , άριστος ανασταλτικά, εξαιρετικός δημιουργικά
  2. Κώστας Σπανός(ΑΟ Χαλκίς): πέτυχε το γκολ της νίκης και γενικά ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα. Μήπως ο Δ.Λυκος θα πρέπει να τον επαναφέρει στη φυσική του θέση τώρα που το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά.
  3. Παναγιώτης Ηλίας(Αυλώναρι): Είναι το μυαλό και το βαρόμετρο στο φετινό Αυλωνάρι ο ηγέτης της ομάδας από τις δικές του εμπνεύσεις εξαρτώνται όλα.
  4. Παναγιώτης Σκριβάνος τ.Δ(Αμαρυνθιακός): Πέτυχε γκολ για όσκαρ, έβγαλε ασίστ και επέστρεψε σε εμφανίσεις που είναι αντάξιες της μεγάλης ποδοσφαιρική ποιότητας που έχει.

MVP της αγωνιστικής: Παναγιώτης Σκριβάνος τ Δ.(Αμαρυνθιακός): Πέτυχε γκολ που θύμισε έντονα Αλεξη Αλεξανδρή, είχε ασίστ και το σημαντικότερο είναι οτι επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις στην ποιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Προπονητής της Αγωνιστικής Γιάννης Μπασούκος(Αυλωνάρι): Ειναι ο προπονητής των “ειδικών αποστολών” πέτυχε μία σπουδαίας βαθμολογικής , και ψυχολογικής σημασίας νίκη που δίνει ώθηση στην ομάδα του να κυνηγίζει με άλλο αέρα την σωτηρία της.