Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 16ης αγωνιστικής καθώς τον καλύτερο προπονητή, και τον MVP της αγωνιστικής.

Είναι μία στήλη που επιμελούνται ο Μανώλης Βέττας και Γιάννης Κικίδης με τη γνώμη και στήριξη όλων των συντακτών και συνεργατών του Δυνατά & Αθλητικά…

 1. Γιάννης Αγριόδημος: Σταθερός σοβαρός με σωστή καθοδήγηση  της ομάδας.
 2. Βασίλης Κολιόπουλος : Εξαιρετικός με πολλές προωθήσεις και άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα απέναντι στους γρήγορους επιθετικούς της Αιδηψού.
 3. Έρντι Σεινταράσι: Μοντέρνο μπακ με γκολ στο παιχνίδι και πληθωρική παρουσία.
 4. Νίκος Καλλίτσης : Πολυ σοβαρός καθάρισε με ευκολία την εναέρια κυκλοφορία και δημιούργησε παιχνίδι για την ομάδα του
 5. Θανάσης Ρεπετσάς: Δυο γκολ για τον αρχηγό του “Ροπαλοφόρου” που έκανε τους Λύκους να σωπάσουν στην μεγάλη ανατροπή του Ηρακλή Ψαχνών.
 6. Κώστας Αναγνώστου: Το καθοριστικό γκολ και η συνολική του παρουσία στο γήπεδο του δίνει επάξια την θέση στην ενδεκάδα της αγωνιστικής.
 7. Κόφι Γιάντομ: Είναι υγιής και είναι ο γνωστός Κόφι Γιάντομ γρήγορος διεισδυτικός με τον γκολ τρίποντο στο Μπούρτζι.
 8. Κώστας Τηλιόπουλος: Ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Στάθη Κατσικόγιαννη με γκολ, μαρκάρισματα, τρέξιμο, πάθος στην νίκη των “Βορείων” της Σκεπαστής.
 9. Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ακόμα ένας αγώνας που όλη δημιουργία του Αυλωναρίου πέρασε από αυτόν που πέτυχε και γκολ στο αναγκαίο διπλό μέσα στην Τριάδα.
 10. Βαγγέλης Ανέστης: Οδηγεί τους Λαμψακιώτες σε ήρεμα νερά σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την ηγετική του φυσιογνωμία και τα καθοριστικά του γκολ.
 11. Αλμπέρτο Κοντραζίου : Καθοριστικό γκολ στο “αιώνιο” ντέρμπι με τον Όλυμπο Γυμνού και διαρκεί αγωνιστική άνοδο στον πρωτάθλημα.

*MVP της 16ης αγωνιστικής ο Θανάσης Ρεπετσάς : Ο αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών σε περίοδο δεύτερης νεότητας είναι έτοιμος να επιστρέψει με την επίδοξους πρωταθλητές εκεί που ανήκουν στα επαγγελματικά σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

*Προπονητής της 16ης αγωνιστικής ο Γιώργος Κρόκος: Ο “ΕΝΩΣΙΑΚΟΣ” προπονητής γίνεται ο πρώτος προπονητής που καταφέρνει να είναι κορυφαίος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και το κερδίζει με το σπαθί του γιατί ανέλαβε έναν Αμαρυνθιακό στο χείλος του γκρεμού και τον οδηγεί στην “Λεωφόρο της παραμονής” στην Α’ ΕΠΣΕ .