Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει:

 • την καλύτερη ενδεκάδα της 17ης αγωνιστικής
 • τον καλύτερο προπονητή
 • και τον MVP της αγωνιστικής
 1. Διαμαντής Ζωντός(Ταμυναικός): Κράτησε όρθια την ομάδα του όπου χρειάστηκε σταθερός με άριστη καθοδήγηση της άμυνα.
 2. Βασίλης Μπελίτσος(Μακρυκάπα): Εξαιρετικός και σαν δεξιός οπισθοφύλακας, υπέροχο γκολ απέναντι σε επικινδύνους και ταχύτατους φορ.
 3. Ηλίας Ιωσήφ(Αιδηψός): Σκόραρε δημιούργησε πολλά ρήγματος τη αντίπαλη άμυνα , μόνιμη πηγή κινδύνου.
 4. Κωνσταντός Γιώργος(Σκεπαστή): Ηγετική εμφάνιση σαν κεντρικός αμυντικός αλάνθαστος , ηρεμος και δημιουργικός.
 5. Κώστας Τηλιοπουλος(Σκεπαστή): Δύο γκολ πολύ δουλειά δημιουργικά ουσιαστικός και αποτελεσματικός.
 6. Κώστας Χαλιώτης(ΑΟ Χαλκις): Ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας… έτρεξε, έκοψε και έκανε γενικά ένα απο τα καλύτερα του ματς για τη σεζόν που διανύουμε!!!
 7. Σκριβάνος Π. Λ(Αμαρυνθιακός): Δύο γκολ εμφάνιση μοντέρνου φορ με πολλές κινήσεις στον χώρο και αποτελεσματικότητα , άλυτος γρίφος για την αντίπαλη άμυνα.
 8. Φώτης Βεσέλι(Απόλλων Ερετριας): Πάτησε όλο το γήπεδο πραγματικός μαραθωνοδρόμος, τα έβαλε με όλη την μεσαία γραμμή των αντιπάλων, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης της Ερέτριας.
 9. Νίκος Κουζούλογλου(ΑΠΚΟ Δροσιάς): Πέτυχε δύο γκολ ,είχε πολλά τρεξίματα και γρήγορες κινήσεις με η χωρίς τη μπάλα και πιστοποίησε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
 10. Τίτο Μπιμπάι: Πέτυχε δύο γκολ , έδωσε ασίστ , ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις για την ομάδα του.
 11. Γιάννης Μώρος (Ταμυναικός): Κέρδισε πέναλτι, σκόραρε δύο γκολ πήρε από το χέρι τον Ταμυναικό και τον οδήγησε στο πολύτιμο διπλό.

MVP της αγωνιστικής Νίκος Κουζουλογλου(ΑΠΚΟ Δροσιά) Στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος ειναι σε εξαιρετική κατάσταση σκοράρει , δημιουργεί, παίζει για την ομάδα αντιλαμβανόμενος 100% τον ρόλο του σε αυτήν.

Προπονητής της Αγωνιστικής Θανάσης Μεθενίτης(Αμαρυθιακός) Συνεχίζοντας το αήττητο σερί του, πλέον έχει δημιουργήσει μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει και πως να το παίρνει στον αγωνιστικό χώρο.