Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 19ης αγωνιστικής καθώς τον καλύτερο προπονητή, και τον MVP της αγωνιστικής.

Είναι μία στήλη που επιμελούνται οι Μανώλης Βέττας και Γιάννης Κικίδης με τη γνώμη και στήριξη όλων των συντακτών και συνεργατών του Δυνατά & Αθλητικά.

 1. Χαράλαμπος Βασιλείου: Σταθερός, ήρεμος, με σωτήριες επεμβάσεις έδωσε το τρίποντο στην ομάδας του
 2. Αλμπάν Μετσανάι: Απροσπέλαστος αμυντικά εξαιρετικός επιθετικά θύμισε τον παίχτη που όλοι θαυμασμός πριν δύο χρόνια.
 3. Γιάννης Θαλασσινός τ. Αθ.: Η χρυσή αλλαγή του Στάθη Κατσικόγιαννη με το γκολ του έδωσε το “διπλό” στους Βόρειους.
 4. Μαυρούτσικος Γιάννης: Ακόμα ένα πολυεργαλείο για την Σκεπαστή και σαν στόπερ ήταν άριστος απέναντι σε μια πολύ “καυτή” επιθετική γραμμή σαν της Δροσιάς.
 5. Θανάσης Ρέπετσας: Μόνιμη παρουσία στην καλύτερη εντεκάδα για τον έμπειρο αμυντικό που ακόμα έχει πολλά καλά ποδοσφαιρικά χρόνια μπροστά του .
 6. Τασος Ζάνιος: Πολλά χιλιόμετρα, πάθος, δύναμη, η αθόρυβη δύναμη στο κέντρο του Αμαρυνθιακού.
 7. Μάριος Καραχάλιος: Εξαιρετικός με ηγετική παρουσία για τον ταλαιπωρημενο ΑΟ Χαλκίς
 8. Νίκος Γκίκας: Ο μικρός μεγάλωσε επέστρεψε από τον τραυματισμό του και έκανε ακόμα ένα μεγάλο ματς για τους “Μαυραετούς”
 9. Τάσος Μαναρίτσας: “Τάσογκολ” ξανα για τον Ηρακλή Ψαχνών με εξαιρετική παρουσία στο διπλό του ροπαλοφόρου στην Λουτρόπολη.
 10. Ηλίας Ιωσήφ: Άνοιξε το σκορ και οδήγησε την Δόξα Προκοπίου σε τρίποντο ελπιδας για το κυνήγι της σωτηρίας στην Α’ ΕΠΣΕ.
 11. Παρασκευάς Λάζρι: Μπήκε στον αγώνα στην χειρότερη στιγμή έδειξε “κρύο αίμα” και με δύο προσωπικά και εμφάνιση από ψηλότερη κατηγορία οδήγησε τον ΑΟ Χαλκίς στο μεγάλο διπλό στο Γυμνό.

MVP της 19ης αγωνιστικής  ο ΔημήτρηςΤρεπεκλής: Είναι ο ηθικός MVP να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Προπονητής της 19ης αγωνιστικής ο Στάθης Κατσικόγιαννης: Στα δύσκολα με το καράβι της Σκεπαστής να μπάζει νερά οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλο διπλό σε μία έδρα που δύσκολα κερδίζει κανείς, σαν καλός καπετάνιο φάνηκε στην “Φουρτούνα”.