Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής καθώς τον καλύτερο προπονητή, και τον MVP της αγωνιστικής.

Είναι μία στήλη που επιμελούνται οι Μανώλης Βέττας και Γιάννης Κικίδης με τη γνώμη και στήριξη όλων των συντακτών και συνεργατών του Δυνατά & Αθλητικά.

 1.  Γιώργος Φαλαγγίτης: Σταμάτησε σε τέσσερις περιπτώσεις τουλάχιστον τους αντίπαλους επιθετικούς κρατώντας το “μηδέν” δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς να δεχθεί γκολ.
 2.  Mιχάλης Γιαλός: Αποτελεσματικός αμυντικά , βοήθησε επιθετικά
 3. Αντριάνο Μπεργκανάκου: Ο αρχηγός του Αυλωναρίου ήταν εγγύηση στο αριστερό ακρο της άμυνας απροσπέλαστος όργωσε της αριστερή πλευρά αμυντικά και επιθετικά.
 4. Παναγιώτης Γκρινιάρης: Κατάπιε τους αντίπαλους επιθετικούς δεν έχασε καμία μονομαχία.
 5. Μπάμπης Μαστροκώστας: Πρώτος στην μπάλα κατευθυνε, ήταν αποτελεσματικός στα μαρκαρίσματα απέναντι σε ικανούς επιθετικούς
 6. Γιάννης Θαλασσινός: Ο “CAPTAIN” της Σκεπαστής σκόραρε έτρεξε μαρκάρισε .
 7. Γιώργος Κοκκάλας: Ο σκόρερ του Ολύμπου με ένα πανέμορφο τέρμα που χάρισε τον πρώτο βαθμό στην ομάδα
 8. Νικος Ζαχαριάς: Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ δείχνοντας το δρόμο προς την νίκη, από τους ποιο δραστήριους του ΑΟ Χαλκίς στο γήπεδο
 9. Γκέρσι Τόρα: Δύο γκολ πέτυχε με 100% αποτελεσματικότητα έδειξε ότι επιστρέφει με άγριες διαθέσεις προς τις αντίπαλες άμυνες.
 10. Κοτρογιάννης Αντώνης: Ο μοναδικός που απειλούσε δημιουργικά την άμυνα της Μακρυκάπας έτρεξε, πάσαρε, ήταν η μονη απειλή για τους φιλοξενούμενους.
 11. Αλέξανδρος Ρούσσος: Δεινός εκτελεστής ο σκόρερ των δυο τερμάτων της Καρύστου και κίνδυνος θάνατος για την εστία του Αγραφιώτη.

MVP της αγωνιστικής ο Αλέξανδρος Ρούσσος  : Κάνει την διαφορά στην επίθεση της Καρύστου με την εμπειρία του και την εκτελεστική του δεινότητα δύο γκολ και μόνιμη απειλή για την άμυνα του Λήλα Βασιλικού.

MVP προπονητής ο Δημήτρης Βαλκάνος : Υποδειγματικό κοουτσάρισμα παρότι η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο έκανε την ανατροπή πήρε το σπουδαίο διπλό σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα που ερχόταν από μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα.